Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: verificare de site

fadisaaida este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    25
    Putere Rep
    32

Implicit verificare de site

Nevermind
    Ultima modificare făcută de fadisaaida; 6th January 2008 la 20:57.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Cum adica daca e spam websitul acela? Oricum eu am intrat pe el si pare destul de dragut. Erau preturile foarte mici pentru obiectele care sunt puse la licitatie acolo dar nu am stat sa ma citesc care e ideea.Am impresia ca ideea din spatele licitatiei a fost mai demult si la un concurs din evenimentul zilei(parca) tot in genul asta.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    61
    Posturi
    128
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de fadisaaida Vezi Post
    w w w.geofad.ro

oare este spam sau nu ?
    Intr-adevar, greu de gasit site-ul acela pe net, fiindca nu are decat 1 pagina indexata in google si nici o luna de cand a fost achizitionat.
    In privinta spam-ului pe asa zisul site nu am inteles prea bine termenul: ce inseamna spam pe un site de licitatii, cu cateva produse indexate?
    SPAM parca inseamna "email nesolicitat"

Ok, in alta ordine de idei:
    -daca te revolta ideea de spam ce se practica pe site-ul respectiv, de ce nu contactezi detinatorul domeniului?
    -sau daca esti posesorul acelui domeniu, ideea ta este buna si pot sa-ti spun un singur lucru: nu e spam, este promovare mascata.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    25
    Putere Rep
    32

Implicit

mersi pentru respuns dar treb sa mai explic ...

Eu sunt proprietar de la situl .. si prin postul asta am vrut sa aflu daca e dubious sau ceva . eu incerc sa fac cat de posibil sa evit oameni care zic exemplu.

1. este jocul de noroc !
    2. eu ca proprietarul pot vadea oricand suma cel mare si sa-l ard sa castiga oameni care stiu eu ... si pentru asta am facut 2 lucruri deja si ormeaza cu avocatul poate ceva de felul " commitment fata clientul " situl programat in asa fel ca sa fie fiecare suma licitata encryptata pe valuri dynamice. pe care eu nu le stiu. si nu poti stiu. al doila locru e ca am pus o regula nici un angajat sau membru de familia poate participa in licitatii..

astept parere si evaloare . si idee pentru a castiga credinta clientului ...

va Multumesc

zzzttt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    Targu-Mures
    Vârstă
    47
    Posturi
    239
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu este spam, este o idee buna

Regula: "nici un angajat sau membru de familia poate participa in licitatii"
    Cum asiguri transparenta la asta? Adica, eu, ca si client, cum pot verifica?

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    25
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de zzzttt Vezi Post
    Nu este spam, este o idee buna

Regula: "nici un angajat sau membru de familia poate participa in licitatii"
    Cum asiguri transparenta la asta? Adica, eu, ca si client, cum pot verifica?

1. Regula asta Este inclusa in "regulament" in momentul cand faci un cont la site clientul poate sa ia regulamentul ca un fel de contract !!

2. Avocatul firmei o sa ne da niste sugestii legale pe care putem face ca sa aiba clientul incredere ...

3. o sa pun si eu o explicarea catre algorith folosit in site si poate ceva din source code daca se poate sa fie examenat de oameni care se pricep ...

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    61
    Posturi
    128
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu stiu daca asta e modul cel mai eficient prin care incepi promovarea site-ului, adica prin reclama pe forumuri.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    25
    Putere Rep
    32

Implicit

se pare ca am gresit. cand am postat aici . chiar daca intensele mele erau sa fac site mai bun credibil vaznd reactiele membri aici. si sa cer sfaturi cum sa fac asta ..

P.s : ma iertati pentru nivel inferior de limba romana. (at least I'm Trying).

zzzttt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    Targu-Mures
    Vârstă
    47
    Posturi
    239
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de fadisaaida Vezi Post
    se pare ca am gresit. cand am postat aici . chiar daca intensele mele erau sa fac site mai bun credibil vaznd reactiele membri aici. si sa cer sfaturi cum sa fac asta ..

P.s : ma iertati pentru nivel inferior de limba romana. (at least I'm Trying).
    Nu ai gresit ca ai postat aici. Ai gresit doar sectiunea. Site-ul pe care l-ai prezentat nu face SPAM. Exista o sectiune speciala pentru evaluarea site-urilor membrilor. Probabil administratorii vor muta acest thread acolo.

Nu cred ca te-a judecat nimeni privitor la nivelul de cunoastere al limbii romane ...

Dupa cum am mai spus, ideea este foarte buna, dar in privinta credibilitatii nu stiu daca suntem cei mai in masura sa te ajutam. Sunt mai mult probleme "tehnice" si "juridice" iar noi discutam aici despre SEO ...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cautare in google cu cod de verificare
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 10th March 2009, 11:40
  2. Tool verificare Pagerank
    De startblog în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th October 2008, 02:52
  3. Penalizare Google - verificare
    De Consumatorul în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th June 2008, 10:13
  4. Verificare continut carte
    De Marius Mailat în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st February 2008, 16:00
  5. Soft verificare ranking
    De Marius Ciocan în forumul Utile