Salut
Imi da cineva sfaturi ce si cum ar trebui sa fie ?
Salut
Imi da cineva sfaturi ce si cum ar trebui sa fie ?
Eu am folosit versiunea free a softului gasit aici... Home : php Link Directory (PHPLD 2.1.2)
In principiu iti trebuie un server apache cu suport php si mysql pentru baza de date. Instalarea se face extrem de usor, insa pe parcurs pot sa apara mici probleme. Pentru a putea folosi confirmarea vizuala trebuie sa ai instalate librariile GD pentru php. Apoi... tot nu functioneaza confirmarea vizuala din cauza ca ti se vor afisa 6 caractere si in campul corespunzator vei putea introduce doar 5 (cred ca producatorii au strecurat intentionzat greseala asta). Totusi se repara inlocuind maxlength="5" cu maxlength="6" in fisierul submit.tpl din directorul templates.
Ultima modificare făcută de revenco_andrei; 14th September 2007 la 10:08.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Am incercat si eu sa imi fac un director web tot cu acel program.
cu free hosting de la 5gbfree.com
si am o problema
cand trec prin setup-ul de instalare imi da la cerinte:
Session Save Path writable? X
toate sunt bifate mai putin asta
apoi trec mai departe si
imi da o eroare cand incerc sa ma conectez la baza de date MYSQL :
Lost connection to MySQL server during query
aveti idee care e problema?
hostul nu indeplineste vreo cerinta?
e din cauza la ce mia dat mai devreme cu "Session Save Path writable? X"??
si cum rezolv problema ?
Ai schimbat drepturile pentru directoare (parca unele trebuie sa fie writable - 777)? Exista un ghid de instalare scris de Dojo pe undeva - google it.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
da le-am schimbat
in orice caz cred ca e de la host.Stie cineva un host free care sigur poate suporta scriptul de la phplinkdirectory??
ok
se pare ca nu ma ajuta nimeni ....
pei nu prea e mult de zis emilian.Fa-ti dierctorul web si vei vedea ce faci mai departe
pei ce sa fie?:sa fie un director web cu multe categorii si subcategoriiImi da cineva sfaturi ce si cum ar trebui sa fie ?
cum sa fie?:sa aiba un design placut
in functie de ce doresti poti sati alegi 2 nume:
ori ceva de genul web-director.ro(asta pentru a fi gasit mai bn pe google)
ori un nume mai unic(mai branded) daca doresti ceva mai mult ca un portal sau pur si simplu vrei sa faci un nume din directorul tau web
cel mai bine dute sa te uiti la niste directoare puternice si ia exemplu:ce categorii au,ce soft folosesc cum arata site-ul lor
(nu sugerez un plagiat dar poti sa te uiti la altii care au experienta in acest domeniu si sa te uiti cum rezolva ei anumite lucruri)
asa acum ca te-am rezolvat chiar nu stie nimeni un free subdomeniu unde ar merge scriptul ala?![]()
salutare
scriptul asta este bunicel ... il am deja de mai bine de 1 an pe un site ...
eu nu prea am incredere in phplinks sau cum se cheama...eu as merge mai mult pe o varianta CMS pentru ca ai avea si unele avantaje cum ar fi continut prin artilcole pe frontpage.uite foloseste joomla cu Sigsiu Business care se poate gasi la sigsiu.net sau nush dak nu merge site-ul dai p google.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)