Ce credeti ca se intampla cu domeniile recuperate dupa o penalizare si reraportate pentru acelasi lucru pentru care au fost penalizate dar fara a mai incalca regulile dupa pedeapsa ispasita? de exemplu, esti prins pentru spam sau linkuri platite si esti trimis cateva luni, un an la capatul rezultatelor, trafic mai ca 0. Reapari, un competitor te vede considera ca nu esti suficient de curat si te raporteaza, sau o face doar pentru a-ti face rau, cum e normal? sa fi penalizat iar pentru ceva ce ai mai fost in trecut desi nu ai mai gresit de atunci sau Google sa ignore raportarile de genul asta?

Intreb si pentru ca multi se plangeau (nu eu) ca raporteaza un competitor si nu sunt luati in seama? poate ce am spus eu mai sus constitui motivul?

Ce rol joaca calitatea continutului in penalizari, adica se implica in tehnici nu tocmai ok, cumpara linkuri masiv, face spam, ar trebui Google sa ignore calitatea siteului si sa deindexeze domeniul desi cei asa numiti curati nu ofera un continut la fel de bun?