Pagina 3 din 14 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 134

Subiect: Atentionare Unnatural Links

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    30

Implicit

100R, caderea pe "jocuri" e inceputul doar. Atunci cand toate cuvintele tale longtail contin un cuvant pe care esti penalizat, toate incep sa cada in timp, iti pot aduce dovezi palpabile in acest sens, datate si recente.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

Implicit

Atunci contacteaza-i pe cei de la Google sa iti spuna ce sa faci, orice spunem noi sunt simple pareri in speranta ca ajungem la o concluzie.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Google nu o sa-ti spuna niciodata ce sa faci, mereu te trimite catre guideline-urile lor sau pe forum pentru a obtine suport. El spune ca a detectat "detectat unnatural links", si surpriza, chiar sunt "unnatural links", deci nu prea ai ce sa-i faci decat sa schimbi complet strategia de link building si sa scapi cumva de linkurile nenaturale, cea ce e cam dificil dupa parerea mea.

Siteul meu e pe bara din mai 2010, a avut un drop de la 8000 unici/zi (cu varfuri de peste 10k) la 600 unici/zi, in ultimele 6-8 luni dinainte de penalizare ma ocupasem constant si foarte intens de promovarea siteului.

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    43
    Posturi
    223
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred, ca un alt element care ar putea da alarma pentru unnatural links ar putea fi dat si de compararea profilurilor de link-uri ale concurentei.

Ideea ar fi ca daca intre cele 10 site-uri care apar pe prima pagina unul are un profil de link-uri care nu se incadreaza cu celelalte atunci ar putea genera o alarma de unnatural links. Ma gandesc la un scenariu de genul: 9 site-uri au link-uri catre ele cu anchor "www.site.com" in proportie de 70-80% si un site mai cu mot are link-uri cu anchor www.site.com doar de 15% si apoi are "keyword1" de 40%, "keyword2" de 20%....si altele. In cazul asta, chiar daca site-ul respectiv prezinta o diversitate de anchore tot nu se incadreaza in profilul celorlalte si atunci poate declansa alarma de unnatural links.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de radu4us Vezi Post
    Eu cred, ca un alt element care ar putea da alarma pentru unnatural links ar putea fi dat si de compararea profilurilor de link-uri ale concurentei.
    Asta inseamna ca daca toti triseaza si tu nu trisezi, o sa te penalizeze pe tine
    Caut cu jingle.ro.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    30

Implicit

@100R Nu inteleg atitudinea ta, tocmai pentru a ajunge la o concluzie ti-am demontat afirmatia, ca sa excludem din solutiile infirmate

@Rares la mine dropul a fost ieri de 30.000, sambata trecuta am avut 100.000, sambata asta doar 70.000, sambata am fost doar vreo 7 ore pe prima pagina, pe diverse pozitii.

@radu4us da, ar putea fi, la mine nu este cazul insa pentru cei care cauta acelasi lucru, da, si eu cred ca se face un profil pe fiecare nisa si se tine cont de el. La mine insa e o pagina plina cu spammeri, spammeri de cea mai joasa speta, linkuri china, ferme .edu, profile de forum, piramidale, tot felul de scheme dubioase, de asta imi e cel mai ciuda, in afara de 2 siteuri al caror owneri ii cunosc, siteurile mele sunt cele mai clean de pe cuvintele alea cheie, si tocmai pe astea sa le ia in vizor?

Intrebare: sa mai scot din linkurile puternice? credeti intr-un boost sau mai degraba intr-un nou val de caderi in serps in urma pierderii de autoritate?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@puthre ...tocmai mi-ai deschis ochii.... citeste raspunsul meu pentru radu4us ... eu chiar sunt in situatia pe care o tratezi ca pe un paradox
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    [/COLOR]@puthre ...tocmai mi-ai deschis ochii.... citeste raspunsul meu pentru radu4us ... eu chiar sunt in situatia pe care o tratezi ca pe un paradox
    Eu cred ca ai avut doar ghinionul unui manual review . O sa vina si randul celorlalti.
    Caut cu jingle.ro.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Asta inseamna ca daca toti triseaza si tu nu trisezi, o sa te penalizeze pe tine
    Varianta asta nu sta in picioare, pentru ca ar insemna ca Google foloseste DOAR acest element la detectarea "infractorilor", ceea ce nu este cazul... Google are sute de elemente care sunt luate in calcul pentru a detecta daca practici "unnatural links" si faptul ca primii 9 triseaza nu ii califica ca fiind "cei multi si corecti" iar tu esti ala care trebuie sa fii pedepsit...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Eu cred ca ai avut doar ghinionul unui manual review . O sa vina si randul celorlalti.
    Inca ceva legat de asta... Google nu face manual review asa, chiar la intamplare si a avut ea ghinionul de a fi aleasa pentru acest review, in urma caruia a fost depunctata... Reviewrile manuale se fac in urma unor semnale de alarma activate de algoritmi de detectare a actiunilor "interzise"...

Ceva a aprins beculetul rosu in cazul ei.. Apoi, ca e penalizare automata, ca e facuta manual, nici nu mai conteaza... Pana nu repari ceea ce a declansat alarma, nu o sa iti revii ... Si sincer, eu cred ca fiecare dintre noi stie din cauza carei actiuni a fost penalizat... Eu stiu cand imi iau niste linkuri mai putin bune.. Eu stiu cand imi iau niste linkuri de valoare... Eu stiu ce fac cu siteul meu... si daca ma mint singur ca "nu am de ce sa imi iau penalizare" cand eu stiu clar ca am cumparat 1000 de IBl de pe siteuri dubioase, sau am cumparat in bezna mintii linkuri sitewide in blogroll pe 100 de siteuri... atunci imi cam merit soarta!

Diversificati domeniile de pe care luati linkuri, diversificati ip-urile, diversificati ancora, incercati sa luati linkuri bune si corecte pe baza contentului de calitate pe care il aveti, pastrati o proportie corecta intre numarul total de ibluri si numarul de domenii/ip-uri care va linkeaza,si in general, faceti lucrurile cat mai natural... Astfel, puteti fie sa va reveniti dintr-o penalizare, fie puteti urca si castiga pozitii bune in mod natural, normal si logic...

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

Implicit

Opinia mea ramane, in mesaje astea se zice totusi:

Specifically, look for possibly artificial or unnatural links pointing to your site that could be intended to manipulate PageRank. Examples of unnatural linking could include buying links to pass PageRank or participating in link schemes.
    Ce mai zice lumea:

One thing I also want to note is this also applies to Blogroll/Sitewide links and if the site is deindexed. This is not just contextual links.
    It is not negative link velocity like the forum profile/blog comment spam. This is new. This happens only when sites are deindexed. NOT if you subscribe to a network and the unsubscribe and your links are removed.

Au fost cumparate linkuri pe site sau reteaua cuiva despre care Google are certitudinea ca vinde linkuri.

Alte surse, retelele de bloguri, siteuri detectate de Google pentru "scheme", se ocupa cu influentarea pagerankului

Multi care au patit asta au folosit retele de bloguri sau serviciu ca HPBL, Homepage Backlinks, detectate de Google

HPBL vindea backlinkuri pe homepage, puteai cumpara linkuri cu pagerank mare pe homepage-ul diferitelor siteuri din retea

Cei ce zic astea au convingerea asta, sunt linkuri pe siteuri detectate de Google ca se implica in tot felul de scheme de vanzare de linkuri cu scopul influentarii pagerankului si pozitiei probabil.
    Ultima modificare făcută de 100R; 20th March 2012 la 15:34.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post

Ceva a aprins beculetul rosu in cazul ei.. Apoi, ca e penalizare automata, ca e facuta manual, nici nu mai conteaza... Pana nu repari ceea ce a declansat alarma, nu o sa iti revii ... Si sincer, eu cred ca fiecare dintre noi stie din cauza carei actiuni a fost penalizat... Eu stiu cand imi iau niste linkuri mai putin bune.. Eu stiu cand imi iau niste linkuri de valoare... Eu stiu ce fac cu siteul meu... si daca ma mint singur ca "nu am de ce sa imi iau penalizare" cand eu stiu clar ca am cumparat 1000 de IBl de pe siteuri dubioase, sau am cumparat in bezna mintii linkuri sitewide in blogroll pe 100 de siteuri... atunci imi cam merit soarta!
    Conteaza daca e penalizare manuala sau automata, pentru ca daca e penalizare automata nu poate trece decat automat, cei care fac reviewuri manuale nu pot sa intervina decat pe penalizari manuale. Eu sincer habar n-am de ce a fost penalizat siteul si
    cred sincer ca problema e la ei, nu la mine.
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 3 din 14 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Atentionare catre posesorii de site-uri arcade
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd August 2011, 18:37
  2. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 15:11
  3. Director Web-Links.ro
    De costy03 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2007, 11:27
  4. The Best Links
    De Shumi în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2007, 14:26
  5. Atentionare ! cei cu forumuri phpbb
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...