Pagina 14 din 14 PrimulPrimul ... 4121314
Rezultate 131 la 134 din 134

Subiect: Atentionare Unnatural Links

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    @Maskatu
    Cine vrea teste, are la dispozitie site-ul firmei mele din semnatura. Parca e pe pozitia 31 dupa servicii seo. Sa vad si eu minunea...
    @1nesco Pe pagina 4 nu cred ca esti concurenta nimanui important pe cuvintele alea. O sa vezi minunea dupa ce vei ajunge in top 3. Apropo, cam slabut in serps pentru domeniul de activitate pentru care emiti facturi. Nu am nimic cu tine, n-o lua personal, nici nu te cunosc si nu vreau sa generez un fight, ma gandesc doar sa te ambitionez putin
    Dar sa n-o dam in offtopic.
    Propun sa venim fiecare cu o idee, un sfat pentru cea care a initiat acest topic, in care cere ajutor: @Marylina.
    Plusez: Unnatural Link Warnings and Blog Networks | SEOmoz

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

@100
    Super. Google tre sa ia in considerare si metoda asta de eliminare a concurentei.

@Maskatu
    Pozitia e super ok: mai sus se pierde timp cu tone de ciudati care vor seo la kil Multi vor doar sa discute, nu au idee ce e seo. Asa ca no tks, mai bine mai jos. Am scris pe undeva pe forum ceva cu oferta celor care detin suprematia in seo
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post

@Maskatu
    Pozitia e super ok: mai sus se pierde timp cu tone de ciudati care vor seo la kil Multi vor doar sa discute, nu au idee ce e seo. Asa ca no tks, mai bine mai jos. Am scris pe undeva pe forum ceva cu oferta celor care detin suprematia in seo
    Ciudatii nu trimit cereri, daca site-ul are in portofoliu site-uri bunicele. Vad ca am eu loc 2 la servicii seo, dar din ce-mi amintesc, nu primesc mai mult de 1 cerere pe saptamana, si aia pleaca automat forward la o lista de pe seopedia.

DA, in romania potentialii clienti nu stiu seo, iar cei care stiu, au invatat singuri dupa ce s-au "ars" si si-au ruinat site-urile in trecut, cu servicii seo la kilogram!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    @Maskatu tu stii bine cu ce se mananca lucrurile in nisa, iti multumesc mult pt sfaturi, le voi pune in practica.
    Nu e mare lucru, ma gandesc doar ca aceasta penalizare poate fi un moment oportun pentru a aduce un refresh site-ului prin putina optimizare. Asta ar fi partea plina a paharului. In rest, vad ca se shimba multe... Panda se va holba mult mai atent la site-urile cu pagini duplicate content, fara descrieri si titluri unice pe fiecare pagina; de-aia iti spuneam sa acorzi atentie paginarii (categorii, search, etc.) De la pagina 2 incolo, ai aceeasi descriere si acelasi titlu, pe url-uri diferite. Un atribut "noindex, follow" de la pagina 2 incolo, mi se pare un compromis rezonabil, daca nu reusesti sa generezi automat descrieri si titluri unice pe aceste pagini(ex. titlu: Titlu categorie| Nume site | Numar pagina)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

De asemenea, se va pune mult acentul pe social, asa ca fa-i urgent o pagina de FB apoi integreaza un Like Box si un buton de like pe pagina de joc.
    Ultima modificare făcută de Maskatu; 31st March 2012 la 16:01.

Pagina 14 din 14 PrimulPrimul ... 4121314

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Atentionare catre posesorii de site-uri arcade
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd August 2011, 18:37
  2. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 15:11
  3. Director Web-Links.ro
    De costy03 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2007, 11:27
  4. The Best Links
    De Shumi în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2007, 14:26
  5. Atentionare ! cei cu forumuri phpbb
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...