Pagina 1 din 14 12311 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 134

Subiect: Atentionare Unnatural Links

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    30

Question Atentionare Unnatural Links

Am primit pe un site notice cum ca google a detectat unnatural links spre siteul meu si m-a penalizat cu niste multe pozitii.

Vreau parerea celor care au mai trecut prin asta, am citit destule supozitii pe net. Ce ati facut? Cum ati facut? V-ati revenit? Cat de repede?

Eu am scos o parte din linkurile sitewide, homepage, blogroll type si acum astept, danseaza in fiecare zi intre pagina 1 si pagina 3, nu stie unde sa se opreasca inca.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

sa ne tii la curent
    Ai scos si link-uri ce pleaca de la tine?
    Ai fost penalizata doar homepage sau toate paginile?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    Am primit pe un site notice cum ca google a detectat unnatural links spre siteul meu si m-a penalizat cu niste multe pozitii.

Vreau parerea celor care au mai trecut prin asta, am citit destule supozitii pe net. Ce ati facut? Cum ati facut? V-ati revenit? Cat de repede?

Eu am scos o parte din linkurile sitewide, homepage, blogroll type si acum astept, danseaza in fiecare zi intre pagina 1 si pagina 3, nu stie unde sa se opreasca inca.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
    NU prea am vazut nici eu pe net cum sa iti revi , si nici povesti de succes. Am si eu un caz de asta, site-ul a scazut 30 de pozitii, o sa continui munca la el, o sa incerc un reconsider sa vad cum merg lucrurile si sa identific actiunea celor de la google.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Intrebarea e: erau link-urile tale (parteneriate, link exchange, link-uri cumparate etc) sau puse de altii (natural sau spam ptr a te da jos)?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Intrebarea e: erau link-urile tale (parteneriate, link exchange, link-uri cumparate etc) sau puse de altii (natural sau spam ptr a te da jos)?
    In cazul meu erau ale mele.Adica puse de client aiurea, nu competitie .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    30

Implicit

@lovelife Am un singur link extern pe homepage, nu am scos. Da, penalizarea a fost doar pe homepage din ce am vazut pana acum.

@Maldinii Eu din nefericire am mai reconsiderat de-a lungul timpului niste siteuri dar n-a avut succes nici una din scrisori, de asta sunt sceptica in privinta lor.

@Krumel Erau linkuri facute de noi, da, nu am supervizat eu actiunea insa stiu exact care a fost problema, au fost aduse cam 6-7 linkuri din siteuri puternice si foarte puternice din romania dar total irelevante domeniului in care activeaza siteul in cauza. Linkurile respective au fost modificate astazi, la unele am lasat doar pe homepage (sa nu fie caderea prea brusca, de la 800.000 de links la 0 transfer de pe domeniul respectiv) si pe altele le-am scos de tot. Ar mai fi de scos cateva insa fiind atat de puternice sincer mi-e frica, nu stiu ce sa fac. Mentionez faptul ca siteul a fost stabil pe cuvintele cheie pe care a picat, in ultimii 2 ani ocupand pozitia 2-3 mereu.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Doar o parere
    Se refera la linkurile catre tine, linkuri cumparate, advertoriale, articole duplicat in directoare de articole, retele de bloguri cam orice ce pare facut artificial. Astea trebuie sa le scoti, daca sunt comentarii nu ai control asupra lor si nu pot impune sa le scoti, logic asa ar fi. Trebuie sa depui efort sa scapi de linkurile artificiale si apoi sa faci reconsiderare.

Totusi doar ei iti pot spune ce, cand, cum, sa te ghideze. Noi doar presupunem.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Fac o speculatie, momentan nu am motive solide sa o sustin .. dar o emit: cred ca Google incepe sa isi puna niste intrebari precum:
    1. Link velocity: site-ul a acumultat natural cresterea de link-uri? Comparatii privind nr de link-uri si perioada de timp.
    2. Ip-ul site-urilor regionale e predominant si specific tarii careia se adreseaza sau exista un procent predominant de IBL-uri .com, spre exemplu. Cum a luat site-ul asta link-uri de pe .com? E un lucru natural? Exista relevanta?
    3. Anchor textul predominant devine un efect destul de negativ. De ce un site are un volum mare ptr acelasi anchor text? Cum se face ca oamenii au pus acelasi achor text?
    4. Link-urile sint doar catre index sau si catre deeplinks? Oamenii obisnuiesc sa puna link-uri din proprie initiativa catre pagini interioare care devin relevante legaturii.
    5. ...

Lista poate continua cu o serie de intrebari logice si normale care ar evidentia abuzul, daca e cazul.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

completez si eu la krumel
    5. Proportia link-uri site-wide - sau doar dintr-o anumita pagina (daca ai doar 5 link-uri (domenii diferite) si toate sunt site-wide nu este o problema, dar daca ai 100 (domenii diferite) de link-uri dintre care ai 50 site-wide) deja e un semnal de alarma.
    6. Peste un anumit numar de link-uri este posibil sa se tina cont si de link-uri dofollow - nofollow, ma gandesc ca google are si ceva statistici in acest sens
    7. tipul de site-uri de unde vin link-urile, se pare ca link-urile din directoare sunt considerate ca fiind firesc sa fie nenaturale, si google nu se supara

Tare mult as vrea sa stim care sunt link-urile respective ce sunt identificate de google ca link-uri cu probleme, deja munca de SEO se complica tare si devine foarte scumpa, vor rezista pe piata doar cei ce reusesc sa se adapteze si au resurse logistice si materiale pentru asta sau au site-uri foarte bune.
    Pana nu aflam raspusurile la aceste intrebari sunt destul de ingrijorat in legatura cu afacerile mele online.
    Deja ma gandesc la ce ar trebui sa fac pentru a ma proteja din punct de vedere financiar, site-uri nisate, atentie mai mare afacerilor offline (la mine sunt sustinute tot de online)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    30

Implicit

Da, aveti dreptate cu totii. Stiu asta, linkurile catre acest site au avut link velocity bun si constant pana acum, au fost numai linkuri romanesti autentice, a fost un site crescut cu o optimizare off site exceptionala pana la un moment dat cand nu am mai putut sa ne ocupam la fel de atent de el si am renuntat la a face asa multe linkuri, dupa care a urmat acest val de linkuri puternice si irelevante luate intr-o perioada scurta de timp. Stiu ce i-a daunat, stiu ce s-a gresit, nu am facut-o eu, eu trebuie sa o indrept, ceea ce ma intereseaza este daca a reusit cineva sa redreseze un site dupa o astfel de penalizare.

Mentionez ca e vorba de un site mare, destul de important care are autoritate in nisa si trafic.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Pagina 1 din 14 12311 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Atentionare catre posesorii de site-uri arcade
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd August 2011, 18:37
  2. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 15:11
  3. Director Web-Links.ro
    De costy03 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2007, 11:27
  4. The Best Links
    De Shumi în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2007, 14:26
  5. Atentionare ! cei cu forumuri phpbb
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...