Pagina 2 din 14 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 134

Subiect: Atentionare Unnatural Links

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Eu am primit o astfel de atentionare si am identificat urmatoarele probleme care ar fi putut atrage atentia algoritmului:
    1. doua link-uri site-wide care ar fi putut atras atentia, pentru ca in webmastertools insumeaza peste 1,800,000 linkuri
    2. un site de la care primeam ceva link-uri dar este penalizat la randul lui

Daca si tu ai ceva asemanator, putem incepe sa izolam "virusul".
    Trust, but verify.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Marylina, eu am 1 an jumate de cand mi-a disparut un site de jocuri din top 4 tot pentru acest motiv. La vremea respectiva m-am enervat destul de tare si am renuntat usor, usor.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Hai sa mai completez cu cateva lucruri:
    1. Google poate identifica retelele de linking. Face asta prin contul Google (Adwords, Adsense etc), IP-uri, modele des folosite. Desi aparent sint ascunse, Google le poate identifica daca poate determina un model de lucru.
    2. .edu sint super utile atunci cand ele sint luate in conditii naturale. Altfel intrebarea e: cum a ajuns un site romanesc sa apara pe un .edu? Cat de relevant e link-ul? Pe ce pagina apare acel link si in ce zona a paginii e pus (header, content, sidebar, comentariu)
    3. zicea lovelife despre tipul site-urilor. E important cat de relevante sint site-urile ptr pagina/site-ul catre care da link. CognitiveSEO ofera astfel de statistici.
    4. Zilele astea m-am ocupat de identificarea PR-ului pe care le au domeniile care dau link-uri catre un site. Mare majoritatea site-urilor pe care le-am analizat au intre N/A si maxim PR3. Mai toate au IBL-uri de pe domenii ce au PR cuprins intre marjele astea. Sint ieftine, accesibile si la volum. Paginile de pe care se dau link-urile se incadreaza cam in aceeasi limita. Lucrul asta bate la ochi.
    5. ...
    Ultima modificare făcută de Krumel; 19th March 2012 la 21:22.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

Completez si eu cu TOS-ul google .Cred ca depinde si de cine iti face review manual daca ai vreun raport sau ceva, am vazut site-uri mari, sau curate care au patito, pentru ca aveau o pagina cu parteneri sau alte prostii de genul , asta e cel mai trist ca e vorba si despre ceva noroc

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu am primit o astfel de atentionare si am identificat urmatoarele probleme care ar fi putut atrage atentia algoritmului:
    1. doua link-uri site-wide care ar fi putut atras atentia, pentru ca in webmastertools insumeaza peste 1,800,000 linkuri
    2. un site de la care primeam ceva link-uri dar este penalizat la randul lui

Daca si tu ai ceva asemanator, putem incepe sa izolam "virusul".

Si eu banuiesc ca a venit din cauza ca un site unde cumparasem link a fost luat in vizor, penalizat, si am mai vazut un site care cumparase acolo ca a avut probleme.Sunt sigur ca nu asta e singura metoda , dar e una simpla
    Codeinwp.com - Wordpress experts

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

Implicit

Linkuri nerelevante, daca e asa atunci un site e usor de atacat si eliminat prin spam.

Mi se pare mai usor sa dovedesti ca ai cumparat backlinkuri decat ca ai facut spam. Retelele de bloguri au fost pedepsite si cei ce le foloseau, cei ce foloseau tehnica "homepage links" dar toate astea implica bani.

Google zice da-le jos, reglementeaza situatia, ce sa dai daca e spam sa zicem, nu ai control asupra spamului.

Penalizarile de spam sunt de spam, alea de cand lumea.
    Ultima modificare făcută de 100R; 19th March 2012 la 22:12.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    30

Implicit

@Dan, am vreo 4 linkuri sitewide care insumeaza 3.000.000 si alte 300 de domenii care fac restul pana la 4 milioane
    am avut un link de la un site PR 7 .ro care a fost penalizat pana la PR 5

deci imi esti frate de suferinta
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Am vazut un site de pr 9 penalizat la PR 6 la inceputul, acum in timp ce scriam postul am verificat din nou si am vazut ca si-a revenit. Site-ul respectiv vindea link-uri
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@marylina - nu iti sunt frate, ca la mine amenda e doar pe hartie. De cand am primit "amenda" am si sitelinkuri.
    O sa fim frati curand, dar facem cerere de reconsiderare, dam site-ul jos, schimbam proprietari, ne dam peste cap si o sa fie bine.

Daca Google ne da afara, vindem pe Facebook. Doar n-o sa murim de foame. O sa ramana Google cu paginile pe care le sustine, eventual isi deschide el afaceri in toate domeniile.
    Trust, but verify.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    30

Implicit

@Dan eu am primit-o acum 2 saptamani, tot asa, doar pe hartie... sambata a intrat in drepturi in schimb Nu ma nenoroceste caderea, e vorba de aproximativ 1 milion trafic din 3 in total... insa nu mi se pare corect, concurenta mea este execrabila.

@Rares, nu ma speria te rog. Acum cat timp s-a intamplat asta?

@100R nu mai fiti naivi, sa nu credeti ca google e perfect. Google m-a penalizat pe un alt site pentru ca am fost atacata de farmacisti cu p@stilele @lbastr3, n-am facut eu linkurile, am adus dovezi clare in acest sens si am dat reconsideration, n-au facut nimic. DA, un concurent iti poate face linkuri bad si sa te ingroape, exista aceasta practica si functioneaza, insa sansele sunt 50/50 sa il cresti sau sa il pici, in functie de cheful lui google.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

Implicit

Apropo de exemple si penalizari,
    Juegos.tv un site mai mare ca al tau dupa numarul de vizite la vremea respectiva (undeva la 60 - 90.000 pe zi in vremurile bune - declaratia proprietrarului), e penalizat din 2009 pe keywordurile mari (juegos, juegos gratis) l-au zburat undeva departe de pe prima pagina. Dar nici nu mai par preocupati ca au trafic de pe celelalte keyworduri, au din ce sa traiasca, pur si simplu asteapta. Nu stiu de ce au fost penalizati ca nu au zis.

Nu cred ca ai de ce sa te sperii, speriat e atunci cand nu mai ai vizite. O sa se rezolve.

Pagina 2 din 14 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Atentionare catre posesorii de site-uri arcade
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd August 2011, 18:37
  2. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 15:11
  3. Director Web-Links.ro
    De costy03 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2007, 11:27
  4. The Best Links
    De Shumi în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2007, 14:26
  5. Atentionare ! cei cu forumuri phpbb
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...