19th March 2012, 21:10
#13
1 out of 1 members found this post helpful.
Hai sa mai completez cu cateva lucruri:
1. Google poate identifica retelele de linking. Face asta prin contul Google (Adwords, Adsense etc), IP-uri, modele des folosite. Desi aparent sint ascunse, Google le poate identifica daca poate determina un model de lucru.
2. .edu sint super utile atunci cand ele sint luate in conditii naturale. Altfel intrebarea e: cum a ajuns un site romanesc sa apara pe un .edu? Cat de relevant e link-ul? Pe ce pagina apare acel link si in ce zona a paginii e pus (header, content, sidebar, comentariu)
3. zicea lovelife despre tipul site-urilor. E important cat de relevante sint site-urile ptr pagina/site-ul catre care da link. CognitiveSEO ofera astfel de statistici.
4. Zilele astea m-am ocupat de identificarea PR-ului pe care le au domeniile care dau link-uri catre un site. Mare majoritatea site-urilor pe care le-am analizat au intre N/A si maxim PR3. Mai toate au IBL-uri de pe domenii ce au PR cuprins intre marjele astea. Sint ieftine, accesibile si la volum. Paginile de pe care se dau link-urile se incadreaza cam in aceeasi limita. Lucrul asta bate la ochi.
5. ...
Ultima modificare făcută de Krumel; 19th March 2012 la 21:22.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
19th March 2012, 22:58
#18
1 out of 1 members found this post helpful.
@marylina - nu iti sunt frate, ca la mine amenda e doar pe hartie. De cand am primit "amenda" am si sitelinkuri.
O sa fim frati curand, dar facem cerere de reconsiderare, dam site-ul jos, schimbam proprietari, ne dam peste cap si o sa fie bine.
Daca Google ne da afara, vindem pe Facebook. Doar n-o sa murim de foame. O sa ramana Google cu paginile pe care le sustine, eventual isi deschide el afaceri in toate domeniile.
Trust, but verify.