Multe lucruri sunt tolerate inca dar nu inseamna ca sunt ok.
Ce nu realizez e cum vor pune siteul unei mamici cu 3 backlinkuri in fata celui unei multinationale cu 1.000 cumparate, chiar in conditiile in care mamica are site updatat frecvent si foarte bun.
Daca mamica va publica 30-300 articole in zonele gratuite, are toate sansele. Multinationalele cumpara mult si prost, la gramada ca poate poate...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu, ei se refera ca mamica nu face seo, ea are doar continut bun, asta vor sa faca sa aduca siteul mamicii care are continut bun dar nu stie seo pe prima pagina in detrimentul celor care stiu seo dar nu au continut la fel de bun
Un site cu continut bun automat are si linkuri spre el. Eu mereu recomand site-urile care imi plac, chiar daca le folosesc rar (vezi inclusiv 5 recomandari).
Mi se spunea 1nesco
Depinde, si in trecut am zis, cu algoritmul actual prea putini stau sa puna linkuri, daca vorbim de Adobe, Ubuntu si probleme tehnice, siteuri pentru webmasteri sau oameni implicati in online atunci linkurile naturale putem spune ca abunda dar altfel oamenii de rand nu au bloguri, nu pun linkuri, foarte putini fac asta eventual pe Facebook sau pe forumuri, neavand bloguri nici nu au unde sa puna linkuri in afara de astea, algoritmul actual se invarte doar in zona webmasterilor, dar in majoritatea cazurilor nu webmasterii sunt targetul.
Unde mai pui ca daca nu esti pe prima pagina nu existi ceea ce ar insemna ani de asteptare in unele cazuri.
Edit
Da, negative seo poate fi o problema daca e facut minutios
@Maskatu
Sigur trebuie mai mult
Cine vrea teste, are la dispozitie site-ul firmei mele din semnatura. Parca e pe pozitia 31 dupa servicii seo. Sa vad si eu minunea...
Mi se spunea 1nesco
Am citit putin doar, cineva incerca sa faca un grup de seo negativ care sa atace diverse siteuri cu spam ca sa forteze Google sa renunte la penalizari. Poate nu vei fi tu penalizat dar e de ajuns sa ai 20.000 de linkuri spam de care nu mai poti scapa decat peste niste ani. Cel putin iti vei strica imaginea in fata unor potential clienti, deci ai grija ce-ti doresti nu e deloc ok.
Noul SEO: se va baza pe cumparare de link-uri spam catre concurenta? Si apoi seoistul va ajunge in pole position cu 3 link-uri "naturale" in fata concurentei cu 10.0000 link spam
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)