29th March 2012, 19:30
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
100R
Doua definitii destul de clare pe Wikipedia:
Pe Wikipedia scriu oameni normali, ca mine si ca tine, nu are statut de biblie seo. Mie unul, termenul Black hat SEO mi se pare un fel de pleonasm, pentru ca nu mai cred demult ca exista un White hat SEO. Google a definit atat de clar ce inseamna unnatural-links, asa ca vreau sa-mi explice si mie cineva, cum poate un site nou sa castige natural niste linkuri, (presupunand ca exista cineva dispus sa-ti puna un link, asa de fericire), atata vreme cat site-ul respectiv nu se afla in primele 10 pagini in serps, in prima jumatate de an de la lansare. Si daca in prima jumatate de an, nu te vede nimeni, ce se va schimba in urmatoarele 6 luni, daca faci in continuare pe sfanta Filofteia asteptand mult si bine ca site-ul sa creasca natural? Nu linkuri cumparate, nu advertoriale platite, nu directoare, nu exchange, nu one way, three way, nșpe way... Atunci ce? Nu mai vreau sa aud porcaria aia despre postarea pe bloguri cu semnatura do, Dmoz-ul fara editori, directoare de calitate, content is king. Cum poate cineva sa aprecieze minunatul, valorosul meu articol de calitate, daca nu poate fi citit de nimeni? Un cerc vicios si exponential. Exista atat de multe "Do Not" si exasperant de putine "To do", cand vine vorba de linkuri, in asa numitele Best Practices de la Google. Ori ca te duci la Mama Omida sa faci vraji site-ului ca sa creasca, ori te joci de-a expertul seo si iti tocesti creieri nestiind ce sa-i mai faci site-ului ca sa mai urci o pozitie, cam tot rezultatul ala il obtii. Nu-mi sariti in cap pentru afirmatia asta: uitati-va ce concurenta au cele doua site-uri mari de jocuri, de care se ocupa @Marylina. Vi se pare ca Google functioneaza fair, according to Webmaster Guidelines? Aiurea! Singura speranta ramane optimizarea on-site...