Pagina 10 din 14 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 134

Subiect: Atentionare Unnatural Links

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

"Examples of unnatural linking could include buying links to pass PageRank or participating in link schemes."
    Cred ca e suficient de definit.

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

Din ce observ eu Google a modificat in algoritmul sau felul in care vede backlinkurile. Iar Lucrurile devin mai grele pentru cei obisnuiti sa cumpere linkuri in masa si sa faca promovare cu bani sau prin influenta. Totusi cel mai bine in astfel de siutatii e sa stai linistit pentru ca daca iei masuri radicale si la intervale mici risti sa cazi si mai jos, iar asta probabil ar putea fi si cauza intregii caderii lui Marylina.

Ultimul val de scadere consider ca e din cauza algoritmului, dar nu trebuie sa ne impacientam pt ca inca sunt fluctuatii mari (diferente si de +- 7 pozitii pe zi). Deci nu e ceva stabil! Sigur ca locul unui site ca ejocuri nu este atat de jos, dar trebuie sa ai grija la situatiile in care 220 000 de pagini sunt redirectate catre homepage sau cand pagini precum Jocuri Seafight online gratis nu afiseaza nimic!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

@Maskatu
    Pentru mine nu
    Asta ar insemna sa nu mai publice nimeni pe comunicate de presa cu plata. Corect?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Din pacate si cu sistemul actual poti sa te zbati luni de zile sa adaugi continut dar fara bani sau spam nu existi. Asa numitul seo off site la atat se rezuma, bani sau spam, nu e o filosofie, nu e o stiinta sau arta, nu trebuie sa stii mai nimic despre seo on site, despre motoare de cautare dar poti crea un singur topic, cumpar advertoriale si linkuri iar in functie de buget ai si pozitia, cu spamul e mai greu ca trebuie sa mai sti una alta. Dar tot la critica aia sunt, continutul nu e apreciat la adevarata valoare.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

@1nesco Corect

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Uitati de nofollow, nu e impotriva regulilor doar daca cumperi linkuri cu nofollow sau le trimiti spre o pagina care nu apare in SERPs. Cumpararea de linkuri dofollow nu e o practica care respecta regulile celor de la Google.

Se explica clar aici politica in privinta linkurilor cumparate:

Not all paid links violate our guidelines. Buying and selling links is a normal part of the economy of the web when done for advertising purposes, and not for manipulation of search results. Links purchased for advertising should be designated as such. This can be done in several ways, such as:

Adding a rel="nofollow" attribute to the <a> tag
    Redirecting the links to an intermediate page that is blocked from search engines with a robots.txt file
    Google works hard to ensure that it fully discounts links intended to manipulate search engine results, such as excessive link exchanges and purchased links that pass PageRank.
    De aici rezulta ca linkurile cumparate fara rel=nofollow sunt tratate ca intentie de manipulare a rezultatelor si incalca regulile.

Paid links - Webmaster Tools Help

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@Marylina

Si-a revenit, e pe pagina 1, ultimul de pe pagina 1 dar e acolo.
    Oricum tot observ niste miscari destul de evidente pentru mai multe siteuri in general.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Inca o completare pe tema asta pe care vorbesc asa mult...

Doua definitii destul de clare pe Wikipedia:

An SEO technique is considered white hat if it conforms to the search engines' guidelines and involves no deception.
    Black hat SEO attempts to improve rankings in ways that are disapproved of by the search engines, or involve deception.
    Sa ne reamintim atunci ce dezaproba Google, spamul, orice forma de linkuri platite (inclusiv advertorialele) fara nofollow. De fapt pentru Google orice forma de link building, cu intentia de a manipula rezultatele, influenta pagerankul incalca regulile si e black hat, grey hat nici nu cred ca exista, e ca si cum ar spune cineva, mai putin hot. Google nu priveste link buildingul ca white hat sau tehnica seo, concluzia asta o am de un timp, nu mentioneaza crearea de backlinkuri catre site ca strategie seo. Repeta vesnic, continut, continut bun ca atunci vor pune altii linkuri catre tine. Intr-un video recent despre schimbarile viitoare spune ceva de genul ca orice mamica, bunica, casnica daca are un site bun sa apara in SERPs chiar daca nu stie seo. Google incearca tot mai mult sa duca lucrurile spre partea de continut, daca ar putea ar aranja siteurile manual. Observ ca au luat decizii dure in ultima vreme (deindexarea retelelor de bloguri) si algoritmul incepe sa se schimbe, tot timpul se schimba dar face unele tehnici mai dificile, Googlebot e capabil sa detecteze mai bine unele tehnici de manipulare.
    Aduc toate astea in discutie pentru ca seo, white hat in viziunea Google nu e ceea ce credem noi ca e, e doar on site. Orice forma de seo off site implica a trisa algoritmul si manipulare a rezultatelor, incalcare a regulilor. Sunt multe tehnici tolerate, inca, dar nu stim pentru cat timp si cum va fi viitorul seo.
    Ultima modificare făcută de 100R; 29th March 2012 la 13:20.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Ieri am constatat, ca un site de prezentare al unui amic cu o vechime de peste 4 ani, bine pozitionat a fost penalizat de algoritm, site-ul este curat, doar ca a primit in interval de 1 luna 29 de link-uri din advertoriale. Are doar link-uri ok, related, ce este drept continutul (vreo 10 pagini) a fost preluat de multe site-uri concurente. Nu sa primit nici un mesaj in WMT
    Astept sa vad ce se intampla.
    Un alt site care a fost penalizat de algoritm, singurul meu site de afiliere, nu mia ranka prima pagina, nu mai era indexata, de 3 zile si-a revenit, exact in acelasi timp cand site-ul de mai sus a fost afectat.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    , dar nu stim pentru cat timp si cum va fi viitorul seo.
    Care viitor? Care seo? Nu cred ca exista viitor pentru seo, pentru ca este "fals in acte"

DAca site-ul penalizat e al unui client, cu un buget de 10k euro, de ex, trebuie sa dai banii inapoi + despagubiri, iar asta falimenteaza afacerea de servicii seo. Ca-mi penalizeaza mie site-ul, mai respir, dar daca e al unui client, inchizi pravalia

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu sa primit nici un mesaj in WMT
    Astept sa vad ce se intampla.
    Si eu am portal penalziat (mag online) de 4 zile, fara mail.Am uitat si fara linkuri de 6 luni
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

In proportie mare pozitionarea nu e naturala, e artificial sustinuta prin backlinkuri create pentru propriile siteuri ca si cum ar fi cineva caruia ii place siteul nostru, si greu de controlat in clipa de fata, fiecare face ceva sa-si imbunatateasca pozitia. Va nascoci Google ceva sa tempereze backlinkurile artificiale sau se va merge tot in directia asta, astea sunt intrebarile ce mi le pun eu.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Doua definitii destul de clare pe Wikipedia:
    Pe Wikipedia scriu oameni normali, ca mine si ca tine, nu are statut de biblie seo. Mie unul, termenul Black hat SEO mi se pare un fel de pleonasm, pentru ca nu mai cred demult ca exista un White hat SEO. Google a definit atat de clar ce inseamna unnatural-links, asa ca vreau sa-mi explice si mie cineva, cum poate un site nou sa castige natural niste linkuri, (presupunand ca exista cineva dispus sa-ti puna un link, asa de fericire), atata vreme cat site-ul respectiv nu se afla in primele 10 pagini in serps, in prima jumatate de an de la lansare. Si daca in prima jumatate de an, nu te vede nimeni, ce se va schimba in urmatoarele 6 luni, daca faci in continuare pe sfanta Filofteia asteptand mult si bine ca site-ul sa creasca natural? Nu linkuri cumparate, nu advertoriale platite, nu directoare, nu exchange, nu one way, three way, nșpe way... Atunci ce? Nu mai vreau sa aud porcaria aia despre postarea pe bloguri cu semnatura do, Dmoz-ul fara editori, directoare de calitate, content is king. Cum poate cineva sa aprecieze minunatul, valorosul meu articol de calitate, daca nu poate fi citit de nimeni? Un cerc vicios si exponential. Exista atat de multe "Do Not" si exasperant de putine "To do", cand vine vorba de linkuri, in asa numitele Best Practices de la Google. Ori ca te duci la Mama Omida sa faci vraji site-ului ca sa creasca, ori te joci de-a expertul seo si iti tocesti creieri nestiind ce sa-i mai faci site-ului ca sa mai urci o pozitie, cam tot rezultatul ala il obtii. Nu-mi sariti in cap pentru afirmatia asta: uitati-va ce concurenta au cele doua site-uri mari de jocuri, de care se ocupa @Marylina. Vi se pare ca Google functioneaza fair, according to Webmaster Guidelines? Aiurea! Singura speranta ramane optimizarea on-site...

Pagina 10 din 14 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Atentionare catre posesorii de site-uri arcade
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd August 2011, 17:37
  2. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 14:11
  3. Director Web-Links.ro
    De costy03 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2007, 10:27
  4. The Best Links
    De Shumi în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2007, 13:26
  5. Atentionare ! cei cu forumuri phpbb
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...