[QUOTE=Nichita;184398]@RoManiac specificatiile tehnice de genul celei date ca si exemplu fac in general obiectul unui alt tip de analiza. Teoretic specificatiile tehnice ar trebui sa fie identice cu cele publicate de producatori. Totusi uite ce zicea Matt Cutts in 2009 legat de feeduri si de astfel de content.
http://www.youtube.com/watch?v=z07IfCtYbLw
Pai exact ceea ce spuneam si eu @Nikita. Treaba asta se aplica in cazul oricarui alt tip de site. Nu numai e-commerce. Faci un pattern unic si cu asta basta. Descrierea la ... gara cu ea ... lucrezi sa castigi destul de munca autoritate ... si nu mai ai nevoie de descriere in mod special. Ai nevoie de un titlu bine pus la punct , de un pattern unic si autoritate mare. Eu chiar am reusit treaba asta cu un site fara absolut nici o descriere. Numai titluri unice si specificatii tehnice exact ca al altui magazin dar cu Denumirea specificatiilor diferit. ( adica in loc de Tip Pricesor am modificat cu Modelul Procesorului )
Apoi.
Am duplicat unele produse de mai multe ori schimband Titlurile paginilor si denumirile specificatiilor . Adica de data asta la al doilea produs duplicat in Loc de Model Procesor am pus Procesor Disponibil. la al treilea am pus Familie Procesor Montat .
In toate cazurile specificatia era Intel® Celeron® Dual Core
Sa nu crezi insa ca era singura specificatie. la toate am procedat la fel.
Dar vezi Doamne Google l-a identificat ca diferit si rankau toate paginile. Fara penalizari fara nimic. Am adus continut nou si original doar ca am creat pe game largi de categorii patternuri originale. Dar informatia de fapt in esenta era 100% aceeasi.

Răspunde cu citat