Pagina 6 din 12 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 115

Subiect: 18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro?

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Exista cumva si siteuri 100% curate cu continut original care sa fi prins aceeasi penalizare?
    * fara cantitativ. Scaderea a avut loc prin 21 ianuarie, insa vad ca incepe sa-si revina in serps. (dar greu)
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

kalu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Si eu am fost afectat de acest nou algoritm pe 3 situri. Nu numai main pageul a cazut in serps, ci toate paginile.

Eu abia aseara am citit despre acest update, si tot aseara am facut modificarile de rigoare. La unul din situri vad ca a urcat o pozitie pe main, de pe pozitia 7 pe 6. Initial, inainte de algoritm era pe 3.

PS: Asta se intampla pe .com.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Intr-adevar pe 18 si 19 ianuarie Google a scos din SERP o graaaaaaaaaamada de pagini la comanda site:domeniu.com . Ma refer pe .com ca nu am avut timp sa studiez pe .ro
    Dar am gasit si un caz particular cel putin ciudat care il consider doar o anomalie.
    La o cautare site:domeniu Google scosese totul din SERP dar totusi in rezultate am gasit o pagina care ranka foarte sus chiar. Foarte ciudat. 99% din paginile scoase din SERP erau de afiliati. ( poate e subiectiva afirmatia dar asta urmaresc in principal - Marketingul Afiliat ). Problema e ca Google avea dreptate. Paginile respective chiar erau spammy .... rau .

De asemenea am o intrebare pe care am mai pus-o . Cei carora v-au fost penalizate saiturile ati avut o crestere foarte brusca a traficului inainte de penalizare!? Eu personal am intalnit acest tipar de foarte multe ori. Si nu ma refer la o crestere de 20% sau 30% , ci de 100% dupa o zi pe alta dupa care a venit penalizarea. Si ma refer de la 1000 de vizite la 2500-3000 de pe o zi pe alta si eventual o crestere foarte foarte mare a veniturilor din Adsense fata de normalitate.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 24th January 2012 la 16:37.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Pe data de 18 eu am avut o crestere de 75 la suta la trafic la un site (de la 800-900 vizite zi la 1500), si veniturile desigur au crescut odata cu traficul.
    Insa dupa data de 18 situl a scazut treptat si traficu si rankingurile.
    If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de kalu Vezi Post
    Insa dupa data de 18 situl a scazut treptat si traficu si rankingurile.
    pana unde a scazut? Sub cei 800 ? Daca da si cu cat a scazut.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

La 730 vizite, apoi urmatoarea zi la 600 si ceva, pana a ajuns la 400 si ceva.

Pozitia initala inainte de data de 18 a sitului, pe keywordul principal care era catre domeniu, era pe 3. Apoi a scazut pe 4, iar apoi ->3 -> 4 ->7. Astazi a urcat pe 6, dar nu stiu la ce sa ma astept.

Fluctuatiile astea le-a avut pe toate keywordurile pe care rankam cu domeniul, paginile sau cu posturile.

Ce e ciudat, e ca pe keywordul care il are si domeniul a ramas tot pe pozitia 1.

Oricum tot ce am spus aici e valabil pentru un site, pe celalate situri fie ca a fost emd sau nu au cazut. Cred ca penalizarea se face dupa un anumit punctaj, pe unele le scade mai tare, pe unele mai putin.

Unui prieten situl de pe pagina 5-7 i-a sarit pe 30 , avea mai multe ad-uri decat content above the fold.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

La 730 vizite, apoi urmatoarea zi la 600 si ceva, pana a ajuns la 400 si ceva.
    Pozitia initala inainte de data de 18 a sitului, pe keywordul principal care era catre domeniu, era pe 3. Apoi a scazut pe 4, iar apoi ->3 -> 4 ->7. Astazi a urcat pe 6, dar nu stiu la ce sa ma astept.
    Fluctuatiile astea le-a avut pe toate keywordurile pe care rankam cu domeniul, paginile sau cu posturile.
    Ce e ciudat, e ca pe keywordul care il are si domeniul a ramas tot pe pozitia 1.
    .
    Acestea sunt variatii obisnuite, nu e vorba de penalizare, putem vorbi de penalizare atunci cand din prima pagina ajungi brusc in pagina 5 sau dispari de tot, sau cand anumite sectiuni sau paginu numai sunt deloc indexate, de ex cauti adresa paginii si nu apare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Acestea sunt variatii obisnuite, nu e vorba de penalizare, putem vorbi de penalizare atunci cand din prima pagina ajungi brusc in pagina 5 sau dispari de tot, sau cand anumite sectiuni sau paginu numai sunt deloc indexate, de ex cauti adresa paginii si nu apare

Eu personal nu cred, si asta pentru ca niciodata nu am avut astfel de variatii pe toate keywordurile. Se mai intampla la 1 maxim 2 key, dar nu la toate. Plus e si o nisa destul de usoara, nu prea este competitie.

Pe data 19 toate keywordurile au scazut intre 1-4 pozitii, lucru care nu s-a intamplat niciodata la acest site (il detin de jumate de an).

Oricum am modifcat aseara pozita ad-urilor, chiar am si scos unele. Google zice ca in cateva saptamani maxim se vad rezultatele dupa reoptimizarea anunturilor, dar tinand cont ca situl nu este destul de mare sper sa apara schimbari pozitive mai repede.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Pe data 19 toate keywordurile au scazut intre 1-4 pozitii, lucru care nu s-a intamplat niciodata la acest site (il detin de jumate de an).
    Poate nu ai inteles ce discutam aici ..
    Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    1. google.ro a inceput sa scoata din index unele site-uri. Sint niste diferite, penalizarea e aceeasi:la cautare site:domeniu.ro nu returneaza nici un rezultate 2. site afiliat 2p a fost scos din top 10 si trimis in top 50. Motivarea e "thin content".
    Nu ne intereseaza ca ai pierdut 2 - 3 pozitii in cautari ca asta nu inseamna penalizare

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Ai dreptate, imi cer scuze de offtopic.

Pagina 6 din 12 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Penalizare google?
    De fatfrumos4u în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th March 2010, 20:09
  2. penalizare google ?
    De Anwar în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th September 2009, 08:16
  3. PIP ianuarie
    De evolution în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13