Face @Nikita face nu zic nu. Dar o face doar in cazul alora cum ai zis tu in cadrul saiturilor care in principiu copiaza absolut identic informatiile de pe alt site. Daca eu iau acelasi continut ca la PcGarage in exemplu dat mai sus si-l transform de genul:
Titlu paginei la PcGarage : Hub usb A4Tech HUB-54 -- Titlul meu : Hub usb A4Tech HUB-54 argntiu
Cod producator: -- La mine : Cod producator unic
Cod PC Garage: -- la mine : Cod intern magazin
Garantie de conformitate: -- La mine : Garantia oferita de A4Tech
Interfata sistem -- La mine : Interfata USB
Numar porturi -- La mine : porturi disponibile
Cu alimentare separata -- La mine : Alimentat Separat
Tip port USB -- la mine : Conectare USB
Daca modific patternurile astea gata am rezolvat problema. Dar continutul ? Unde e continutul!?!? Cu ce am imbunatatit eu informatiile?
Comparatoarele gen shopmania reusesc sa faca treaba asta in mod automat si nu sant penalizate. Pe .com reusesc greu dar pe .ro le iese de minune pentru ca nu au diversitate de produse asa mare.
Asa ca personal m-am decis sa renunt la descrieri si sa creez doar patternuri noi si UNICE precum cele exemplificate mai sus. Si in rest sa lucrez doar la castigare de autoritate. Un site cu autoritate si informatii de 2 bani reuseste sa ia fata multora cu descrieri kilometrice si informatii scrise bine in multe cazuri.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
pai tocmai asta zic Krumel . Ele iau xml-ul de la furnizor si-l importa direct. De cele mai multe ori patternul conteaza , formatul paginei si cum categorisesc ei informatiile alea.