Pagina 8 din 12 PrimulPrimul ... 678910 ... UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 115

Subiect: 18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro?

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post

Pai asta e si problema. Deocamdata paginile alea rankeaza. Dar se pare ca incepe sa se faca curatenie in zona asta.
    Face @Nikita face nu zic nu. Dar o face doar in cazul alora cum ai zis tu in cadrul saiturilor care in principiu copiaza absolut identic informatiile de pe alt site. Daca eu iau acelasi continut ca la PcGarage in exemplu dat mai sus si-l transform de genul:
    Titlu paginei la PcGarage : Hub usb A4Tech HUB-54 -- Titlul meu : Hub usb A4Tech HUB-54 argntiu
    Cod producator: -- La mine : Cod producator unic
    Cod PC Garage: -- la mine : Cod intern magazin
    Garantie de conformitate: -- La mine : Garantia oferita de A4Tech
    Interfata sistem -- La mine : Interfata USB
    Numar porturi -- La mine : porturi disponibile
    Cu alimentare separata -- La mine : Alimentat Separat
    Tip port USB -- la mine : Conectare USB

Daca modific patternurile astea gata am rezolvat problema. Dar continutul ? Unde e continutul!?!? Cu ce am imbunatatit eu informatiile?

Comparatoarele gen shopmania reusesc sa faca treaba asta in mod automat si nu sant penalizate. Pe .com reusesc greu dar pe .ro le iese de minune pentru ca nu au diversitate de produse asa mare.

Asa ca personal m-am decis sa renunt la descrieri si sa creez doar patternuri noi si UNICE precum cele exemplificate mai sus. Si in rest sa lucrez doar la castigare de autoritate. Un site cu autoritate si informatii de 2 bani reuseste sa ia fata multora cu descrieri kilometrice si informatii scrise bine in multe cazuri.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    RoManiac, in .ro cel putin, magazinele online importa feedul cu acelasi continut. Evident ele nu sint penalizate, nu imi dau seama de ce...
    pai tocmai asta zic Krumel . Ele iau xml-ul de la furnizor si-l importa direct. De cele mai multe ori patternul conteaza , formatul paginei si cum categorisesc ei informatiile alea.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

@RoManiac specificatiile tehnice de genul celei date ca si exemplu fac in general obiectul unui alt tip de analiza. Teoretic specificatiile tehnice ar trebui sa fie identice cu cele publicate de producatori. Totusi uite ce zicea Matt Cutts in 2009 legat de feeduri si de astfel de content.

So, typically, it's best if you can find some way to have some kind of unique angle and not just the exact same stuff that everybody else has on their webpage as well.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 25th January 2012 la 18:53.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

[QUOTE=Nichita;184398]@RoManiac specificatiile tehnice de genul celei date ca si exemplu fac in general obiectul unui alt tip de analiza. Teoretic specificatiile tehnice ar trebui sa fie identice cu cele publicate de producatori. Totusi uite ce zicea Matt Cutts in 2009 legat de feeduri si de astfel de content.

http://www.youtube.com/watch?v=z07IfCtYbLw

Pai exact ceea ce spuneam si eu @Nikita. Treaba asta se aplica in cazul oricarui alt tip de site. Nu numai e-commerce. Faci un pattern unic si cu asta basta. Descrierea la ... gara cu ea ... lucrezi sa castigi destul de munca autoritate ... si nu mai ai nevoie de descriere in mod special. Ai nevoie de un titlu bine pus la punct , de un pattern unic si autoritate mare. Eu chiar am reusit treaba asta cu un site fara absolut nici o descriere. Numai titluri unice si specificatii tehnice exact ca al altui magazin dar cu Denumirea specificatiilor diferit. ( adica in loc de Tip Pricesor am modificat cu Modelul Procesorului )
    Apoi.
    Am duplicat unele produse de mai multe ori schimband Titlurile paginilor si denumirile specificatiilor . Adica de data asta la al doilea produs duplicat in Loc de Model Procesor am pus Procesor Disponibil. la al treilea am pus Familie Procesor Montat .

In toate cazurile specificatia era Intel® Celeron® Dual Core

Sa nu crezi insa ca era singura specificatie. la toate am procedat la fel.

Dar vezi Doamne Google l-a identificat ca diferit si rankau toate paginile. Fara penalizari fara nimic. Am adus continut nou si original doar ca am creat pe game largi de categorii patternuri originale. Dar informatia de fapt in esenta era 100% aceeasi.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 25th January 2012 la 19:11.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Dar vezi Doamne Google l-a identificat ca diferit si rankau toate paginile. Fara penalizari fara nimic. Am adus continut nou si original doar ca am creat pe game largi de categorii patternuri originale. Dar informatia de fapt in esenta era 100% aceeasi.
    Pai da, comparat cu celelelte site-uri concurente (create 100% cu feed-uri), tu ai content la care ai lucrat, deci e normal sa fii in fata lor. Atata vreme cat voi concurati cam cu aceleasi informatii, legate strict de produs, nu vad de ce ar trebui sa vii cu descrieri ample etc. Ceea ce faci este de ajuns ca sa faca diferenta. Mai ales pe .ro

Insa tu faci confuzie in continuare cu un articol normal, ce nu contine nici un produs de vanzare in cadrul lui.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Pai da, comparat cu celelelte site-uri concurente (create 100% cu feed-uri), tu ai content la care ai lucrat, deci e normal sa fii in fata lor. Atata vreme cat voi concurati cam cu aceleasi informatii, legate strict de produs, nu vad de ce ar trebui sa vii cu descrieri ample etc. Ceea ce faci este de ajuns ca sa faca diferenta. Mai ales pe .ro

Insa tu faci confuzie in continuare cu un articol normal, ce nu contine nici un produs de vanzare in cadrul lui.
    Nu fac confuzie. Doar ca ma ocup de asa ceva in mod exclusiv . Oricum siteurile de e-commerce ca si informatii de ce mai multe ori sant identice si ar putea intra sub incidenta duplicatului. Si totusi nu se intampla asa ceva. Daca intelegem motivul atunci regula se poate aplica si in cadrul saiturilor ce nu se ocupa de e-commerce.

Si apropo pana la urma ce am creat original? faptul ca am generat automat din platforma pe categorii intregi de produse alte denumiri ale specificatiilor si le-am modificat ordinea fata de saitul original?

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Si apropo pana la urma ce am creat original? faptul ca am generat automat din platforma pe categorii intregi de produse alte denumiri ale specificatiilor si le-am modificat ordinea fata de saitul original?
    Da. Se pare ca pentru .ro asta este suficient ca sa rankezi. Deocamdata.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Si ce-mi spune un prieten acu ca ascundea linkuri de profitshare cu goo.gl si acum toate linkurile au fost dezactivate sau sterse cu motivul "spam" dat de google himself. sa fie coincidenta oare cu penalizarea siteurilor afiliate in .ro? n-as zice.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Acum 2 luni mi-au facut asta pe un link afiliat de pe .com. E doar o politica a lor. Sint curios daca e in aceeasi perioada la el, Marius.18-19 ianuarie?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Pai asta demonstreaza cat de curva ( sa-mi fie scuzat cuvantul ) este Google. De ani intregi sustin aceasta afirmatie. Pai fac tot felul de dubiosenii legat de linkurile de afiliati si de afiliati in general dar in schimb are propriul sistem de afiliere. ( ConnectCommerce .com )

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Acum 2 luni mi-au facut asta pe un link afiliat de pe .com. E doar o politica a lor. Sint curios daca e in aceeasi perioada la el, Marius.18-19 ianuarie?
    Imi zice prietenu ca de ieri l-au ars cu linkurile alea. Isi poate da seama dupa zero clickuri in profitshare si astea de ieri au inceput

Pagina 8 din 12 PrimulPrimul ... 678910 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Penalizare google?
    De fatfrumos4u în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th March 2010, 20:09
  2. penalizare google ?
    De Anwar în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th September 2009, 08:16
  3. PIP ianuarie
    De evolution în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13