26th January 2012, 00:34
3 out of 3 members found this post helpful.
Haideti sa incercam sa punem cap la cap cam ceea ce s-a intalnit in mai multe cazuri pana acum. Cativa useri au confirmat ca au facut unele modificari si asteptam reactiile (cand se va vedea ceva, desigur). Asadar, pana acum eu am extras urmatoarele:
1 - Nichita si Marius aduceau in discutie short linkurile (ma alatur si eu doar ca probabilitate, aveam doar intr-o singura pagina, desi cred ca la mine a fost link velocity prea mare)
2 - continut sarac - aici discutiile au fost impartite cu privire la importarea produselor prin plugin si pasii pana la publicare. Treaba cu continutul sarac cred ca ar trebui sa ne iasa din minte, nu stiu de ce mai apelam la el.
3 - s-au adus in discutie magazinele online (pag3, pag8) - discutia a inceput pe siteuri de afiliere (si personal cred ca aici e o problema). 1nesco spunea in pag 3 ca nu a observat penalizari pe nisa asta
4 - s-a inaintat varianta penalizarii pe IP - Kidu a zis "la mine a durat cam 3 zile, toate aveau ip unic, exista si linkuri, dar nu era neaparat". altii cum au siteurile penalizate: pe acelasi IP sau pe IP-uri diferite? Daca au mai multe pe un IP, au fost penalizate toate de pe Ip-ul respectiv sau au ramas cateva ok? Daca au ramas cateva ok, se diferentiaza prin ceva fata de cele penalizate?
5 - Krumel zicea "Panda + noul algoritm cu above the fold" (am zis si eu un link atunci, la care mai adaug pe asta)
6 - "cazul 2" - probabil asteapta tabloul general
7 - userul "anuntul" a zis ca are 5 siteuri de nisa penalizate, dar nu am vazut sa fi revenit cu amanunte
8 - Maldinii se pare ca nu a avut penalizari, desi are multe siteuri de afiliere. Ce desosebiri sunt intre siteurile lui si ale celor care au primit penalizari?
9 - RoManiac amintea ceva de cresteri bruste de trafic (dublari de la o zi la alta)
10 - Nichita zicea "Discutam astazi cu cineva care imi spunea ca a vazut mai multe directoare de articole de pe .com deindexate complet de google, cel mai probabil pentru thin content / content scrap / articole autogenerate etc" - cumva erau si pline de reclame? (Sa ne aducem aminte ca directoarele de articole pe .com au avut de suferit si acum aprox 1 an.)
Daca mai sunt alte observatii des intalnite de cei care au avut penalizari ... Astfel sa avem cat mai multe indicii.
Asteptam reactiile la modificari (desi ar putea dura cateva saptamani).
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz