31st January 2012, 15:33
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
emm
Eu vad ca dimpotriva, am crestere subita de 150% - 250% pe jumatate din siturile ro pe care le detin. Cresterea a aparut relativ simultan (de 2-3-4 zile).
Faza ciudata este ca siturile nu au legatura intre ele. Server diferit, nisa diferita, unele sunt si pe alt owner cu date complet diferite.
Au insa continut original, nimic agregat. O fi asta? Unul singur este director web, si contine descrieri de situri si fragmente de la useri, dar chiar si acesta a crescut zdravan (250%).
Cele de limba engleza/us: no change.
Ar mai fi faptul ca nu am nimic black hat/overdone
seo. In rest, i'm puzzled.
Cred ca e simpla de dezlegat situatia ta. Concurenta a luat penalizari, a scazut in SERP sau a fost eliminata chiar, iar tu ai ramas printre cei afisati inca, cei care au lucrat bine de la inceput. Acelasi numar de cautatori pe mai putine variante => cresterea traficului celor ramasi.
Intocmai ca in povestea Cei 3 purcelusi. Cine si-a facut casa/site din paie a fost luat de vant. Cine a zidit site/casa serios, a ramas in continuare, chiar si cand "vantul google" s-a abatut cu putere peste curtea google.ro.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
1st February 2012, 01:50
2 out of 2 members found this post helpful.
la mine a mers simplu, sters tot, template nou, continut fresh, cerere reconsiderare.