Pagina 11 din 12 PrimulPrimul ... 9101112 UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 115

Subiect: 18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Este cum spun eu
    Ahhh, am inteles. Asa sa fie, cum zici tu.

Ce a fost cu zoso e alta treaba si ma mir ca nu te-ai prins care e faza: link velocity. Daca intr-un timp scurt primesti artificial un numar mare de link-uri risti penalizare. Uite un caz mai vechi despre care am vb aici: in scurt timp site-ul a primit link-uri multe si a fost scos de la cautari. Am scos acele link-uri si site-ul a revenit.

Raman la parerea ca penalizarea actuala tine de continut, structura, IP-uri, eventual si conspirativ, conturi Google pe aceleasi site-uri.

Spre exemplu, multe din site-urile afiliate pe care urmaresc sint inscrise doar in directoare romanesti. De ce nu iau in calcul ideea ca penalizarea e de la acele directoare? Ptr ca intre timp, pe o nisa medie, am urcat alte site-uri doar prin inscrieri in directoare. Deci penalizarea de acum vine de la onpage, lucru cunoscut pe .com si atribuit lui Panda.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

nu spun ca acum cauza este data de aceste link-uri din pagini de tip link farm, la zoso au fost multi factori, nu cred ca a fost vorba doar de link velocity , mai ales ca zoso oricum cred ca avea un aport de link-uri naturale destul de bune, a fost si folosirea aceleiasi ancore si pe forumuri bloguri de tip spam. Nu a fost cea mai buna comparatie cea cu zoso
    Directoarele web normale nu sunt considerate link farm, eu am obtinut pozitia 1 doar cu link-uri din directoare pe nisa unde era concurenta medie.
    Eu consider pagini de tip link farm acele pagini pline de link-uri ce apar in cod multe unul langa altul,
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Atunci discutia asta nu ajunge nicaieri ptr ca nu e prea legata ce se intampla acum.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Eu vad ca dimpotriva, am crestere subita de 150% - 250% pe jumatate din siturile ro pe care le detin. Cresterea a aparut relativ simultan (de 2-3-4 zile).
    Faza ciudata este ca siturile nu au legatura intre ele. Server diferit, nisa diferita, unele sunt si pe alt owner cu date complet diferite.

Au insa continut original, nimic agregat. O fi asta? Unul singur este director web, si contine descrieri de situri si fragmente de la useri, dar chiar si acesta a crescut zdravan (250%).
    Cele de limba engleza/us: no change.
    Ar mai fi faptul ca nu am nimic black hat/overdone seo. In rest, i'm puzzled.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    ... ma mir ca nu te-ai prins care e faza: link velocity.
    Chiar fain articolul. Thumbs up, Krumel

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Eu vad ca dimpotriva, am crestere subita de 150% - 250% pe jumatate din siturile ro pe care le detin. Cresterea a aparut relativ simultan (de 2-3-4 zile).
    Faza ciudata este ca siturile nu au legatura intre ele. Server diferit, nisa diferita, unele sunt si pe alt owner cu date complet diferite.

Au insa continut original, nimic agregat. O fi asta? Unul singur este director web, si contine descrieri de situri si fragmente de la useri, dar chiar si acesta a crescut zdravan (250%).
    Cele de limba engleza/us: no change.
    Ar mai fi faptul ca nu am nimic black hat/overdone seo. In rest, i'm puzzled.
    Cred ca e simpla de dezlegat situatia ta. Concurenta a luat penalizari, a scazut in SERP sau a fost eliminata chiar, iar tu ai ramas printre cei afisati inca, cei care au lucrat bine de la inceput. Acelasi numar de cautatori pe mai putine variante => cresterea traficului celor ramasi.

Intocmai ca in povestea Cei 3 purcelusi. Cine si-a facut casa/site din paie a fost luat de vant. Cine a zidit site/casa serios, a ramas in continuare, chiar si cand "vantul google" s-a abatut cu putere peste curtea google.ro.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
    Cred ca e simpla de dezlegat situatia ta. Concurenta a luat penalizari, a scazut in SERP sau a fost eliminata chiar, iar tu ai ramas printre cei afisati inca, cei care au lucrat bine de la inceput. Acelasi numar de cautatori pe mai putine variante => cresterea traficului celor ramasi.

Intocmai ca in povestea Cei 3 purcelusi. Cine si-a facut casa/site din paie a fost luat de vant. Cine a zidit site/casa serios, a ramas in continuare, chiar si cand "vantul google" s-a abatut cu putere peste curtea google.ro.
    Este posibil.

Daca "tai colturile", pe moment ai succes, dar poate sa vina o zi cand zbori din index si nu stii de ce. Am trecut prin asta, cu mai multi ani in urma, si nu mi-a mai trebuit.
    Daca insa alegi "drumul drept", dureaza mult mai mult si cere mai multe eforturi, nu faci bani o perioada, insa la sfarsit iese cu plus, si dormi linistit ca sa zic asa.

Eu de cativa ani incoace am mers pe varianta a doua, si nu-mi pare rau. Stiu unele persoane care au mers pe varianta asta, cate un blog obisnuit cu basic seo, nimic deosebit - si totusi le merge bine. Cunosc chiar o doamna casnica care are un astfel de blog/site, face 3000-4000 de unici pe zi si evident isi scoate cheltuielile din ads. A primit doar cateva linkuri de la prieteni, probabil inca vreo cateva din link exchange, si in rest scrie pe blog cand are timp si comunica cu utilizatorii. Pe ansamblu, nu e rau deloc pentru o casnica fara cunostinte de seo.

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Vreau sa va spun ca site-ul 2 a fost reindexat si e ok.
    La site-urile 1 se fac niste modificari de test. O sa revin aici cu feedback. Sper pana atunci sa mai posteze si alti patiti.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Vreau sa va spun ca site-ul 2 a fost reindexat si e ok.
    La site-urile 1 se fac niste modificari de test. O sa revin aici cu feedback. Sper pana atunci sa mai posteze si alti patiti.
    Sunt curios cum le-ai scos 'penalizarea'. (ce modificari ai adus)
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

la mine a mers simplu, sters tot, template nou, continut fresh, cerere reconsiderare.

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Dragos Nicu, cam ce a spus Kidu. Asta e solutia, dar sint diferente de la site la site. Cazul 2 a fost si mai simplu, au rezolvat eroarea, au facut reincludere si au fost aprobati.

Pagina 11 din 12 PrimulPrimul ... 9101112 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Penalizare google?
    De fatfrumos4u în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th March 2010, 20:09
  2. penalizare google ?
    De Anwar în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th September 2009, 08:16
  3. PIP ianuarie
    De evolution în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13