eu ma refeream la PR din greseala.....stiu cine a primit RP5 pe un domeniu nou si fara content
eu ma refeream la PR din greseala.....stiu cine a primit RP5 pe un domeniu nou si fara content
Eu as propune un test sa verificam cat de reala este partea asta cu indexarea paginilor ce au spre ele doar linkuri nofollow
Subiectul cu domeniul nou este relevant petnru ca sunt cateva site-uri care ofera un link spre site-urile noi imediat ce au fost inregistrate la rotld, si probabil este ceva de genul asta si pe .com
cine se baga la acest experiment?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu am facut un experiment asemanator cu cateva luni in urma. Site-ul era deja indexat. Am pus cateva linkuri nofollow cu un text ciudat, imposibil de reprodus. Site-urile unde am pus linkurile aveau ceva autoritate.
Paginile unde au fost puse linkurile au fost indexate, insa ancorele nu au fost niciodata asociate cu site-ul. Cand faceam o cautare dupa textul respectiv, imi apareau doar paginile cu linkurile, site-ul nefiind asociat cu respectivul cuvant.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
ma intereseaza sa vad daca indexeaza, daca viziteaza un site doar pentru asta, poate nu da valoare keyword dar nu stiu . sa testam
Indexarea e acelasi lucru cu rankingul? Ca voi vorbiti de indexare...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
prin indexare vad daca google macar viziteaza un link cu nofolow, sau ignora complet link-ul respectiv, apoi pot verifica daca da un pik si de rank paginii
Indexarea n-ar nici o treaba cu link-urile cu nofollow. Poti sa nu ai link-uri catre site si esti indexat.
Daca link-urile cu nofollow au efect, vezi in ranking.
Si daca spre o pagina nu am nici un link, nu este in sitemap, de unde stie google de pagina respectiva sa o indexeze? Intreb si eu, inteleg ca pot fi indexate site-uri fara link din diverse motive dar o pagina, cum
Ping in server, veridica cel ce l-a inregistrat, hostingul raspunde rapid la noile documente create pe site, traficul pe site, contul de analytics etc ... Google daca nu il restrictionezi cu robots.txt iti intra oriunde, fara sa existe link catre site.
Am facut un experiment, si mai continui cu experimentul
Un domeniu .com nou fara nici o un link spre el, a stat 2 saptamani fara sa fie vizitat de googlebot, apoi am pus un link cu nofollow pe un site puternic si in aproximativ 30 de minute googlebot a facut o vizita, mai astept sa vad ce se intampla, daca paginia va intra in indexul google sau nu, mai am inca un domeniu nou care inca nu are nici un link spre el il mai las sa vad ce se intampla
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)