salutare tuturor!
lucrez acum cu cateva chestii din astea si imi baneaza google siteurie ca si reported site atack.
ideea era alta: daca bag in robots.txt dissalow le va mai baga google ca virusate chiar daca nu le indexeaza ?
salutare tuturor!
lucrez acum cu cateva chestii din astea si imi baneaza google siteurie ca si reported site atack.
ideea era alta: daca bag in robots.txt dissalow le va mai baga google ca virusate chiar daca nu le indexeaza ?
Din moment ce nu le mai indexeaza, automat nu va mai afisa nici un rezultat legat de ele.
Practic la cautare site-ul va fi ignorat, neaparand in nici un rezultat, fara ca Google ca mai afiseze report attack ! Nu prea vad la ce ti-ar folosi neindexarea in Google. Mai bine ai rezolva problema cu report attack-ul decat asta. Tu vrei sa tratezi efectul, mai bine trateaza ceea ce produce efectul negativ.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ultima modificare făcută de Nichita; 6th June 2010 la 13:22.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
pai oricum nu are vizite , nu e optimizat pt vizite, se trimite doar trafic acolo.
si daca ai auzit de vanzare trafic prin java script? sau traffic de iframe care se vinde si cu 5 usd mia?.
tie ti se pare ca un site e realizat degeaba daca nu apare in motorul de cautare? depinde ce vrei tu sa faci cu el.
am si cv serios nu iti face griji.. am in portofoliu in jur de 90 de siteuri nui problema![]()
Ultima modificare făcută de demonbogdan; 6th June 2010 la 14:40.
Asta cu "se trimite trafic acolo" eu o vad cam asa: spam masiv, eventual un phishing micut, de genul "Parola pentru contul dvs. trebuie schimbata"... Cu asa ceva e posibil sa dispari brusc de pe forum si sa revii cand vei iesi de la prison, adica peste vreo 5-10 ani.![]()
n-ati inteles.baiatul vinde trafic real de la domenii expirate contra cost pentru alte site-uri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)