tocmai am vazut un filmulet interesant, mai mult decat atat intrebarea este pusa de un roman
http://www.youtube.com/watch?v=g37bw...=youtube_gdata
tocmai am vazut un filmulet interesant, mai mult decat atat intrebarea este pusa de un roman
http://www.youtube.com/watch?v=g37bw...=youtube_gdata
Asa, si ce ai vazut tu interesant la filmuletul ala? Sunt relevante pentru SEO sau nu linkurile cu nofollow?
Nici eu nu inteleg ce ti s-a parut interesat. Link-urile nofollow nu iti folosesc atunci cand incerci sa optimizezi un site dar pot fi folosite de utilizatori, deci iti aduc trafic direct. Cam asta e definitia unui link nofollow...
Poate ca No_name vrea sa spuna ca linkurile nofollow sunt si ele importante in SEO , pe cale directa ( motoarele de cautare neeliminand , in cazul atributului nofollow complet votul reprezentat de link ) si/sau pe cale de consecinta ( indirect ) deoarece traficul ( incluzand aici si pe cel venit via link nofollow ) este elementul de confirmare/verificare pentru motoarele de cautare a justetii rankarii in pagina ...
OK,
In primul rand, nu am spus ca am redescoperit SEO, a fost opinia mea si personal mi sa parut interesant. De ce ? Pentru ca atat de mult ne gandim la SEO, dar uitam ca pana la urma oamenii sunt cei care ne pasesc pragul www-ului; de multe ori ignoram lucrul asta si se ajung la titluri, descrieri keywords pe care un om nu ar starni nici un interes.
Tocmai de asta a si ras la inceput Matt Cuts, din cauza ca majoritatea SEO - beginners si as putea sa spun medium level (insa nu generalizez) - au uitat de importanta unui link sau poate nu au vazut-o niciodata asa cum ar fi trebuit. Nu e de mirare ca text links ads from Adsense, au un CTR mai mare decat celelalte metode oferite de Adsense.
Cat despre:
Asa ca "pledoaria" de mai sus o poti interpeta ca o subtitrare ...
Tind sa cred ca trebuie sa ne indreptam cat mai mult catre social si calitate.
Sunt multe alte modalitati pentru a creste numarul de vizitatori: Facebook page, Twitter etc. Sa nu se inteleaga ca ingnor SEO sau altceva de genul din 2006 incerc sa aflu cat mai multe despre asta.
Nu de mult citisem un studiu cum sa e mai bine sa scrii "Fallow me on Twitter" "Share on Twitter" "Twitter" etc. - un articol interesant cu grafice pe fiecare varianta; revin cu link daca il mai gasesc.
O zi faina.
Atunci ce cauta postul tau la aria "Motoare de cautare"? Daca vorbesti de "alte modalitati pentru a creste numarul de vizitatori: Facebook page, Twitter etc" cred ca era mai indicat daca postai la aria "Metode de promovare".
Credeam ca aici vorbim strict despre SEO, nu-i asa?
Sa zicem ca cineva iti face un cadou, tu il intrebi de ce ti-l da cu mana stanga si nu cu mana dreapta ... incercam doar sa aduc si un aport comunitatii, aport pe care eu l-am primit cand am avut nevoie.
Mi-am spus punctul de vedere, astept opinii mai interesant nu mustrari de genul celor aduse de mai sus. Nu stiu daca imi permit sa dau sfaturi insa o fac ... incearca sa nu mai iei ad lit·teram tot ceea ce se scrie, vezi, auzi studiaza problema si din alte puncte de vedere.
Raspunsul tau e tipic romanesc ... incearca sa vezi partea plina a paharului, toti ne dam atati de perfecti si autostiitori cand de fapt multi dintre noi ...
Multumesc @Broscoi pentru intelegere si sustinere.
Am vazut si eu video-ul si cred ca Matt Cutts a evitat putin raspunsul.
Bineinteles, intrebarea era daca link-urile nofollow au vreo valoare dpdv SEO. Twitter, de exemplu, cu tot cu link-urile sale nofollow, poate fi o unealta utila de masurare a interesului utilizatorilor pentru continutul unui site. Mereu ma intreb ce importanta au link-urile care imi vin de acolo, m-ar fi interesat un raspuns pe acest subiect.
Partea cu link-urile nofollow care aduc trafic (deci sunt valoroase din acest motiv) cred ca era 100% clara si inainte de acest raspuns "Google-certified".![]()
Traficul era privit doar ca scop al SEO si nu si ca factor ce intervine in SEO . Cu alte cuvinte beneficiul pentru aceste linkuri nofollow era perceput doar ca sursa de trafic , dar nu se intrevedea ca prin trafic se pot obtine beneficii SEO . Traficul este vazut acum si ca element important ce da trust unui site intrucat este confirmarea faptului ca pozitionarea in pagina ( bazata pe multi alti factori precum linkurile dofollow , continut etc ) este corecta sau nu .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)