De ieri am scos nofollow de la comentariile de la blogul meu cu ajutorul unui plugin. Dupa 10 comentarii, nofollow dispare. Asa ca, va invit la comentarii pentru un link gratuit. www.hux.ro
De ieri am scos nofollow de la comentariile de la blogul meu cu ajutorul unui plugin. Dupa 10 comentarii, nofollow dispare. Asa ca, va invit la comentarii pentru un link gratuit. www.hux.ro
Daca e pluginul pe care il stiu eu dispare la toate dupa ce e al 10-lea comentariu, inclusiv, scris cu aceeasi adresa de email. In alta ordine de idei ar putea sa faca sa fie mai putin de 10 mesaje.
Dispare la toate. AM pus 10 pentru ca nu vreau sa incurajez publicarea de comentarii doar pentru link. Poate ca o sa micsorez la 5. Voi vedea.
Acum stim toti de aici si vom intra doar sa facem cele 10 comentarii si atat doar pentru link sau poate 5. Nu e deloc incurajator mai ales cand o persoana isi da cu parerea pentru un anume interes si nu cu adevarat pentru articol.
Puncte pozitive si negative sunt peste tot. Propunerea ta care era totusi, mai bine nu nofollow? Sau fara nofollow pentru toata lumea si sa primesc linkuri la toate trasnaile? Deci, oricum ai da-o, nu poti multumi pe toata lumea.
Dupa parerea mea trebuia sa faci chestia asta fara sa o spui public, astfel cititorii fideli ar fi fost recompensati. Acum vei avea si cititori ce vor scrie doar pentru link.
Comentariile inutile nici nu ar avea rost sa le aprobe.
P.S: cred ca ar fi mai potrivit sa-i pui acestui topic titlul Fara Nofollow la blogul meu sau Dofollow la blogul meu
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)