ma topicul asta al meu .. a mers destul de bine .. ce bucuros sunt ...
eu am si cresteri si scaderi ...
ma topicul asta al meu .. a mers destul de bine .. ce bucuros sunt ...
eu am si cresteri si scaderi ...
dezamagitor si pt site-urile mele...
la mine sunt stationari si cresteri, nici o scadere.
multumitor zic![]()
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
cred ca s-a schimbat si algoritmul de calculare a pr la google , pentru ca am observat mai multe scaderi decat urcari in siteuri..si asta nu vorbesc doar de mine sau de cei care au postat aici
Banuiesc acelasi lucru. De la ultimul PR am promovat site-ul
destul de mult - ma asteptam la o crestere de cel putin un punct - iar el a scazut... Este posibil ca nea' Gogu sa ia in calcul si alte lucruri pentru calcularea PR-ului.
Ce lucruri? Asta urmeaza sa descoperim...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
daca ramane asa cum e acum, si nu se mai fac modificari atunci eu nu mai cred in nici un algoritm deal lor de pr. este ilogic.
adica ca sunt fluctuatii la unele siteuri, scaderi sau urcari e ceva. dar eu din multitudinea de siteuri doar unu aveam la care am lucrat in acest sens. a ramas pe loc. restul au crescut, au scazut, dar numai acolo unde era cazul nu sa intamplat nimic.
dar inca nu trag concluzii ca nu s-a terminat tot. vedem in 2 saptamani ce si cum.
Poate ca e util sa recititi (sau sa cititi daca n-ati facut-o la momentul respectiv) urmatoarele doua topicuri:
Previziuni SEO pentru 2009
Google ne pregateste o mare surpriza
acel pr din cate stiu eu se calculeaza cu o formula. ori aia de se tot vehiculeaza pe internet, ori alta. In final tot exista una. Si orice formula matematica este si logica.
nu vad ce paramentri noi ar putea fi acolo, pentru ca este vorba de calcule matematice; deci doar de parametri matematici.
in fine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)