Azi am primit pagerankera 0 acum e 1
a mai primit cineva ???
Azi am primit pagerankera 0 acum e 1
a mai primit cineva ???
Pai numarul de linkuri spre tine nu e batut in cuie, si iti pot disparea tot timpul linkuri peste noapte. Tu depinzi de linkurile care le ai spre tine, dar si de linkurile care sunt spre site-urile care au linkuri spre tine, si asa mai departe.
Daca pica un site cu care tu nu ai nicio treaba, dar care iti sustine unele din site-urile importante care iti aduc linkuri, in mod sigur si tu ai de suferit, practic fara sa ai ce face.
Formula poate fi ea logica, dar parametri depind de foarte multi factori, si valorile se pot schimba in sus sau in jos fara sa ai tu nici cea mai mica influenta.
Cel putin asa vad eu lucururile, dar mi se pare logic sa fie asa.
de ce pagerankul poate sa scada ?
din cauza backlinks ???
se discuta aici despre asta.
Eu am page rank 0 de ceva vreme si sunt pe prima pagina, in fata a o grama da cu pr 2-4.
Nu fi rauSe vede ca e la inceput, si atunci page rank-ul oarecum iti confirma ca munca de pana atunci nu a fost in zadar fiind unul din primele rezultate practic. La inceput mai repede iei un PR 1 decat sa atingi prima pagina in google in cele mai multe cazuri, si cred ca e un lucru care te motiveaza sa mergi mai departe si iti arata ca nu bati pasul pe loc.
Aia "2 cents" ai mei ! Don't shoot.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)