La mine s-au pastrat PR. Chiar la un site au crescut putin back-linkurile.
Vezi o galerie de rochii de mireasa pe korina.ro
scaderi si la mine !
La site-urile de care ma ocup direct am avut mai degraba cresteri decat scaderi, dar asta in contextul in care am avut mult mai multa activitate pe ele. Dar am avut si site-uri care au scazut constant la ultimele actualizari de PR.
itxpert.info: de la PR0 si-a revenit la PR4
Cand a ajuns la 0, am verificat cu un tool de pe MyPagerank.net, si arata 0 peste tot (in toate datacenterele si in toolbar queries).
Cand si-a revenit, am verificat din nou. Tot cu acelasi tool arata PR4 peste tot.
Ma bucur, dar nu inteleg ce s-a intamplat...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
si-a dat seama google ca a gresit si a revenit la vechiul pr. poate se apuca si trimite si scrisori cu scuze pentru faptul ca ti-a produs ingrijorari. oricum cine il mai intelege pe google.
In general sunt destul de coerenti si deschisi ... Mai putin cand e ceva atipic, ceva iesit din comun, si atunci nu comunica deloc.![]()
pai da dar parca tocmai atunci cand este ceva atipic ai mai multa nevoie ca ei sa comunice mai mult nu? dar inca odata asta este google si politica lui
Pentru mine a fost cel mai bun update ever, am luat +2 minim , +3 la vreo cateva si un +4 la unul dintre site-uri
A venit Mos Craciun pe 31 decembrie!
Site vechi de doua luni, a luat PR2. Jumatate din IBL mi le-a taiat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)