Pr update in sfarsit...dupa atata asteptare toate siteurile mele au -1, superrrrr
Pr update in sfarsit...dupa atata asteptare toate siteurile mele au -1, superrrrr
Da, in dimineata asta a fost update la pagerank. Google a fost darnic cu mine, am crescut la aproape toate site-urile.
Confirm si eu.
Prea frumos sa fie adevarat![]()
Astazi a crescut de la 0 la 1 pagerank-ul![]()
La mine la un site pe care abia l-am cumparat a scazut, la un subdomeniu a scazut de la 3 la 0 in rest au fost cresteri, la un site pe care nu dezvoltasem nimic de multi ani si avea un pr 3 nemeritat (doar 2 ibl-uri), dupa ce am inceput sa dezvolt si am adaugat ceva content si link-uri a pierdut din PR si a ajuns la PR 2
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
cel mai bun pr update din ultimii 2 ani, foarte foarte darnic ggl, a dat cu pr si in site-urile abandonate![]()
imi dau lacrimile.. mi-a crescut de la 0 la 3... nu-mi explic cum... e imposibil.. mi-a mai crescut la unu in engleza de la 0 la 2.
woow..am site-uri unde a crescut de la 0-4 nu stiam de ce a luat-o razna traficul...bun bun ... cel ami bun update de pana acum.
am primit si eu PR 1 pe esmartphone.info (inainte avea 0)
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)