7th February 2012, 22:48
1 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
si ce am facut ?
Oricum, tu ai mintit voit cand ai afirmat ca ai link unic pe site pr9. De rest, sunt povesti de adormit copii.
Imi pare rau ca tu ne consideri pe noi cretini cand incerci sa ne convingi ca siteurile tale de o pagina, cu vechime de 3 luni si 20 linkuri merita clar PR8.
Kidu prietene, daca asta ai inteles, imi pare rau. Nu am afirmat nici-o secunda ca acel site merita PR8, ti-am spus ca pr este matematic si ca oricine il poate obtine. Dca tu nu ai gasit pagina de pr9 asta ma face pe mine mincinoasa, nu
?
Ma limitez la atat.
7th February 2012, 23:08
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
puthre
Eu nu inteleg de ce tot spui ca
PR-ul e matematic. Ce inseamna asta? Ca se poate calcula pe hartie? Ca e predictibil? Ca stii exact cate linkuri PRx iti trebuie pentru PRy? Si "oricine il poate obtine" unde? In calcule pe hartie, sau cum?
Si de ce conteaza asta in succesul obtinerii de backlinkuri? E evident ca nu oricine poate sa puna backlinkuri pe siteuri de PR9, deci ce vrei sa spui de fapt?
PR se calculeaza pentru viitor. Majoritatea webmasterilor se raporteaza la cel actual mai exact daca pui acum un link pe un site cu pr 7 ca sa il iei in calcul pentru viitorul update trebuie sa te asiguri ca isi va mentine acel pr 7 ca sa te bucuri de refer puternic din partea lui. Daca la viitorul update acel pr scade la 5 refera catre tine cu puterea si imparteala unui pr 5. Nimic misterios totul predictibil