nu e fake, e real, lolbinenteles, total nejustificat, domeniul e absolut nou, 2 pagini, 4 linkuri, etc.
Poate vinzi vreo 2-3 linkuri pe un an, cred ca ai putea cere lejer 7-800usd/link, mai greu de gasit unii care sa nu verifice siteul inainte
Va fi corectie in perioada urmatoare, am vazut si PR7 si PR9 data trecuta, dar au fost corectate repejor, parca in urmatoarele zile.
Probabil ca se va face insa nu ma vizeaza, motivul il ai in pm. Multumesc ca ai postat aici pentru cei care nu au incredere in mine dar cu siguranta au in tine.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Vezi tu, de aceea este interesant sa fii webmaster. Niciodata nu stii la ce sa te aspeti![]()
Poti sa imi trimiti si mie pe PM site-urile sa verific? Eu pana nu vad nu cred
Si inca o intrebare, ai simtit asta si la trafic?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu sunt sigur ca stie el sa analizeze aceeasi parametri pe care ii analizez eu.
Dar daca sunt doar cateva link-uri doar tot este ciudat
Asa ca este alegerea ta.
Mai ales ca ai facut afirmatia
Ce sugereaza ca stii cum sa obtii acest PRAsa cum am mai spus PR este o relatie matematica iar daca stii sa o rezolvi poti obtine ce pr vrei.
Iti dau si tie rezolvarea fara nici-o tenta de infatuare. Aceasta este urmatoarea: Puneti un link pe un site cu pr9 care nu scoate decat linkul tau din el si vei lua pr 8 chiar daca ai site-ul facut de 2 zile.
PS - stiu, e nashpa ca yahoo site explorer nu mai functioneaza ...
Crezi ca aia e singura solutie prin care afli ce link-uri primeste un site?
eu am avut link de genul asta de pe un site de PR 6, plus alte sute de link-uri valoroase si nu am obtinut PR 5Puneti un link pe un site cu pr9 care nu scoate decat linkul tau din el si vei lua pr 8 chiar daca ai site-ul facut de 2 zile.
Prietene eu nu sunt aici sa-ti dau tie explicatii, am spus ce am avut de spus, s-a verificat, s-a notat si sunt convinsa cei inteligenti au inteles ceva din asta.
PS - muschii ti-i poti arata in club, eventual cu un tricou mulat, aici este un forum care nu are legatura cu postura, impostura sau supozitiile
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)