Ne lasi sa murim aici de curiozitate?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai 5000 Euro (poate pentru tine este maruntis, dar merita pariul) de la mine daca reusesti sa imi aduci un site la PR 7 nu cer 8, si ofer conditii mai bune, site vechi cu autoritate, iti dau sa alegi pe care site de-al meu vrei sa incerci asta.
Ultima modificare făcută de lovelife; 8th February 2012 la 00:05.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu nu inteleg de ce tot spui ca PR-ul e matematic. Ce inseamna asta? Ca se poate calcula pe hartie? Ca e predictibil? Ca stii exact cate linkuri PRx iti trebuie pentru PRy? Si "oricine il poate obtine" unde? In calcule pe hartie, sau cum?
Si de ce conteaza asta in succesul obtinerii de backlinkuri? E evident ca nu oricine poate sa puna backlinkuri pe siteuri de PR9, deci ce vrei sa spui de fapt?
Caut cu jingle.ro.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
PR se calculeaza pentru viitor. Majoritatea webmasterilor se raporteaza la cel actual mai exact daca pui acum un link pe un site cu pr 7 ca sa il iei in calcul pentru viitorul update trebuie sa te asiguri ca isi va mentine acel pr 7 ca sa te bucuri de refer puternic din partea lui. Daca la viitorul update acel pr scade la 5 refera catre tine cu puterea si imparteala unui pr 5. Nimic misterios totul predictibil
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)