Pagina 111 din 118 PrimulPrimul ... 1161101109110111112113 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.101 la 1.110 din 1174

Subiect: Google Page Rank update

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Nici nu ma asteptam la un raspuns sau o explicatie mai inteligenta din partea ta.
    Scuze pentru interventie.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.816
    Putere Rep
    36

Implicit

PS - stiu, e nashpa ca yahoo site explorer nu mai functioneaza ...
    karismasand@ uite aici un site unde poti sa vezi backlinkurile unui site: backlinkwatch .com

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

acolo ii apar 20 linkuri din 4 domenii (directoare), in site: google are 0.
    are pus linkul cu ancora intr-un coment pe o pagina interioara PR5 dintr un site PR9 pe index. trageti voi concluzia

Mi am spus parerea mai sus, omul e convins ca este o mare vrajitorie a talentului sau. Nu il pot combate decat dupa o eventuala corectie. I am spus sincer ca m-as bucura sa pastreze PR ul si sa faca niste bani frumosi.
    PS: nu insistati, am promis ca nu fac public siteul si cred ca are dreptate sa ramana asa.
    PPS: exista si al doilea site PR8 al ei, acelasi sistem, dar sta ceva mai bine la linkuri, nu le am luat la mana pe toate sa vad puterea dar nu am vazut nimic special. Mentiune, au acelasi ip.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 7th February 2012 la 23:11.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Iti dau si tie rezolvarea fara nici-o tenta de infatuare. Aceasta este urmatoarea: Puneti un link pe un site cu pr9 care nu scoate decat linkul tau din el si vei lua pr 8 chiar daca ai site-ul facut de 2 zile.
    Schema de aici http://freeaffiliatemarketingtipsand...Rank-Chart.gif arata ca iti trebuie cam 3 linkuri de pe un pr9 ca sa faci un PR8
    , dar probabil ca atunci cand nu mai sunt multe linkuri pe pagina, merge si cu unul singur. Prefer oricand sa am un PR5 construit cu mii de linkuri in fata unui PR9 care se prabuseste la prima suflare de link, dar oricum, sa-l stapanesti sanatos
    Caut cu jingle.ro.

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    34
    Posturi
    373
    Putere Rep
    26

Implicit

mda... ti-am gasit un site cel cu personajul din desene (sau ma insel?) insa cu continut copiat.

edit: l-am gasit si pe al doilea (iarasi daca nu ma insel) cel cu hartia, insa nu imi explic cu ai obtinut page rankul asa de mare. 21 backlinkuri.
    siteurile arata ca cele care iti promit ca vei castiga 1000 de euro pe luna si te pune sa downloadezi ceva carte contra cost.

daca ai reusit sa le aduci page rankul respectiv inseamna ca te pricepi la partea asta

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

are pus linkul cu ancora intr-un coment pe o pagina interioara PR5 dintr un site PR9 pe index. trageti voi concluzia
    Am link din articol cu PR 5 (7 pe index), unde este link unic, link obtinut natural, am link site-wide de la site cu PR 6 (doar 3 link-uri site-wide) si nu mi sa intamplat sa cresc asa la PR
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu era vb sa pastram threadul asta curat, doar pt update-uri de PR? chiar e necesar sa dezbateti discutia asta cu distribuirea PR-ului aici? eu zic sa se faca alt thread unde sa se discute despre acest fenomen oricum inexplicabil...
    Signatura lipsa

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    791
    Putere Rep
    45

1 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Kidu credeam ca esti de cuvant insa cuvintele sunt de prisos. Imi pare rau ca voi sunteti obisnuti sa suspectati pe oricine ca bate campii si ca toti care intra pe un forum sunt niste p*toi care cauta sa faca 3 lei cu adsenul sau sa se laude cu mari descoperiri.

NU am vrut sa fac un titlu de glorie din asta, am avut buna credinta dar vad ca voi depasiti orice limita.

Este intr-adevar greu de crezut ceea ce am postat eu si de aceea am vrut ca cineva sa certifice pentru a nu lasa loc de interpretari.

Faptul ca voi nu vedeti dincolo de anumite limite nu este vina mea, faptul ca nu impartasesc cu voi cu am facut sau ce am facut nu ar trebuie sa ma puna la zid. Am petrecut ani de zile pe internet doar cu scopul sa invat - am vazut, am analizat si am mers mai departe. Niciodata nu am aruncat cu noroi in nimeni chiar daca ceea ce spunea era o evidenta aberatie. Incercati sa aveti incredere pentru ca nu aveti nimic de pierdut, desigur pana la proba contrarie.

Ii felicit pe cei care au facut sapaturi laolalta cu Kidu, nu au facut altceva sa descopere ca ceea ce am spus este cat se poate de real. Sper ca acum sunteti mai impacati cu voi.

In ceea ce ma priveste nu am sa mai postez aici.

Succes si incercati si voi sa treceti mai departe ...

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

karismasand, nu te aprinde prea tare... asa sint baietii agitati cand vor sa afle sau sa obtina ceva.

In rest, la cat mai multe PR-uri mari indiferent de metoda. Eu studiez acum una interesanta facuta de un roman care a reusit ca pe lana PR9 sa adune si autoritate de pe site-uri mari.

5 mii ca sa va spun cum.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

si ce am facut ?

Oricum, tu ai mintit voit cand ai afirmat ca ai link unic pe site pr9. De rest, sunt povesti de adormit copii.
    Imi pare rau ca tu ne consideri pe noi cretini cand incerci sa ne convingi ca siteurile tale de o pagina, cu vechime de 3 luni si 20 linkuri merita clar PR8.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. page rank update
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th January 2009, 05:48
  2. Page Rank Update?!?!?!?!?
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 30th September 2008, 11:27
  3. Page rank update???
    De doro în forumul Google
    Răspunsuri: 128
    Ultimul Post: 17th June 2008, 03:04
  4. Google Page Rank is back.
    De 3w în forumul Google