M-a prins moleseala la cat am citit (prostii in mare parte, ma asteptam sa citesc despre Page Rank in general). Mai spunea cineva, parca trebuia pastrat topic-ul curat, nu? Pr-ul ala gigantic o sa scada, nu stiu ce atata tam tam.
M-a prins moleseala la cat am citit (prostii in mare parte, ma asteptam sa citesc despre Page Rank in general). Mai spunea cineva, parca trebuia pastrat topic-ul curat, nu? Pr-ul ala gigantic o sa scada, nu stiu ce atata tam tam.
Am vazut ca mai multi colegi spuneau ca au avut cresteri pe siteuri noi. Eu confirm crestere pe site de peste 1 an si jumate. Doar cu o unitate, dar e crestere pe site vechi. Cam putin tinand cont ca a avut promovare de curand, dar e crestere.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Am crestere de PR pe 3 site-uri. Va rog confirmati daca ati patit si voi la fel, daca s-a mai modificat ceva si pe la voi. Daca nu, rog un mod/admin sa stearga postul.
Mentinere sau scaderi de 1.
In schimb, cresteri spectaculare pe cuvintele targetate![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Azi a fost update de page rank la mine. Unele au ramas asa, altele au crescut![]()
Se pare ca s-a updatat pagerankul, probabil un update partial.... am obtinut pe directorsubmit.com pr1 de la 0 si pe ongtvph.ro pr 2 de la 1. Acum sa vedem ce voi mai obtine... La voi vreo modificare?
Confirm! Am avut parte si eu de niste modificari, bune. Sunt foarte multumit, sper sa se pastreze. N-am primit pe ochi frumosi, eu consider ca "pe bune".
LE: Cred ca de data asta nu si-a batut joc de nimeni.
Ce tool-uri folositi pentru a verifica Page Rank-ul?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
si la mine a fost ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)