Si eu confirm, la 3 site-uri din 12 am avut parte de modificari pozitive de cate o pozitie.
Si eu confirm, la 3 site-uri din 12 am avut parte de modificari pozitive de cate o pozitie.
Confirm si eu , din site-urile pe care le am ... majoritatea nu au modificari, doar un site de 2 luni a luat PR1 si un blog de 1 luna a luat PR2.
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
Nu cred c-o sa ramana asa treburile. "Aud" in alte parti ca iar a dat Google PR mare noilor site-uri (desi data trecuta a fost exact la fel).
Confirm si eu pe mai multe site-uri, desi nu toate si e ciudat, pt ca toate au fost puse in aceeasi zi, acu vreo luna si le-am promovat pe toate la fel.. deci cred ca este totusi partial si mai urmeaza si la celelalte site-uri la care inca nu s-a modificat
Signatura lipsa
Site-uri vechi -> nimic.
Site-uri noi (1-4 luni) -> PR 1, 2, 3
Ce ma incanta. Cu metoda asta am luat pagerank 3 la un site pe .com, desi are abia o luna si ceva.
Deci merge.
Vand Advertoriale (pr 5)
si eu am luat ceva PR. dar nu am luat acolo unde ma asteptam sa iau.
Sunt pasionat de jocuri mahjong cele mai tari jocuri din Ciocovenii de sus si de jos :D
sau verificapagerank.netinstant fara capcha
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
vezi ca ai erori pe siteul ala, daca e al tau. cand dai sa verifici la mai multe siteuri, da ceva cu undefined index
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Yup, un update ciudat precum ma asteptam dupa ultimile valuri facute de Google. Un site mi-a scazut, multe au stagnat si cele noi au luat marea lor majoritate PR1.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)