Facebook este la PR9. Si eu cred ca asa o sa ramana...
Inca ceva, eBay-ul a coborat la PR7. Mi se pare stupid. Sincer!
Facebook este la PR9. Si eu cred ca asa o sa ramana...
Inca ceva, eBay-ul a coborat la PR7. Mi se pare stupid. Sincer!
Am observat ceva acum dupa acest update sa redus importanta factorului SEO vechime site, am observat mai multe site-uri care aeau vechime mare si pozitionate f bine dar care nu au mai fost sustinute de link-uri noi au picat tare, 1-3 pagini. Daca stiti astfel de site-uri va rog sa confirmati sau sa infirmati
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Da, eu confirm la mine, site vechi de 7 ani, are o pagina interna pe locul 4, iar indexul pe pagina 2 la o cautare foarte importanta pentru el desi ani buni eram primul sau in top 3.
M-au depasit 2 site-uri noi (unul are max. 1 an vechime, celalalt vreo 2) care au bagat puternic pe link building. Eu am picat ca m-am lasat pe tanjeala ca deh eram bine pozitionat de ani buni.
Acum insa iau masuri![]()
Confirm si eu si nu cred ca are treaba cu linkbuilding-ul, vad bloguri de 2 lei gen .blogspot.ro sau .cabanova.ro, cu un numar foarte mic de backlinkuri, aproape 0 dar care apar in fata unor pagini ale unor site-uri vechi si pentru care s-a facut linkbuilding. Dar asta nu e de acum, e o tendina mai veche, vorbesc din ce am vazut pe nisa mea si pe cuvintele urmarite de mine. Explicatia cred ca sta in optimizarea onpage sau orice ar intelege google prin asta.
Cineva pe .com care a simtit schimbari mai drastice?
Eu nu am observat nimic deosebit. Monitorizez 5 site-uri de travel, 1 site vechi, de vreo 9 ani, o autoritate pe nisa respectiva, si inca 4 site-uri de 6-8 luni vechime si nimic special. Doar pt unele keyword-uri oscilatii de 1-2 pozitii in plus sau in minus.. dar nimic neobisnuit. Aceeasi situatie si pe .de, tot la fel, 5 site-uri.. o autoritate si 4 site-uri de 6-8 luni, nimic special.
Signatura lipsa
Eu, din fericire doar in plusCineva pe .com care a simtit schimbari mai drastice?![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ma bucur sa aud asta, nici eu nu am experimentat fluctuatii semnificative pe .com (+1 pr la unul din site-uri , -1 pr la altul ) si cateva fluctuatii zilnice pt keywords-uri. Din mai multe post-uri studiate, trag concluzia ca mr. G a facut un refresh pentru newcomers?
La mine pe .com sunt pe plus cele de care m-am ocupat, +1 sau +3, restul de care nu m-am ocupat au stationat.
Nicio modificare la mine pe un blog pr4 si de la 0 la 2 pe doua siteuri :d
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)