Esti sigur? Nu vad nimic la nici unul din siturile mele.
Esti sigur? Nu vad nimic la nici unul din siturile mele.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Nici eu, din 6 site-uri, nici o schimbare la niciunul, desi 3 nu au prins niciun update de PR
Din pasiune, fotograf
La mine a fost, m-a dezavantajat dar a fost.
Inclin sa cred ca in cazul tau a fost o corectie. E foarte putin probabil sa fie pr update atata vreme cat nu a fost in prealabil un ibl update.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Dabea astept sa vad ce pr imi da google, sper sa nu am surprize.
Ar fi bine sa treci pe aici: Prezentare forumisti , si pe aici: Doresc sa-mi schimb userul de pe forum si mai ales sa citesti regulamentul.
Anyway , bine ai venit in comunitate.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Parca update-urile de page rank nu erau insotite si de schimbari in serps... sau cel putin eu n-am observat niciodata miscari in serps in aceasi perioada cu update-urile de page rank. Doar google se chinuia sa arate clar ca page rank-ul n-are legatura cu serp.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)