Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Am avut ubdate de page rank la 2 ditre site-urile mele . De la 0 amandoua au urcat la Page Rank 2. si la un site inactiv care il am a scazut de la 2 la 0. Am cautat pe Net ...nu scrie nimik de un nou update. Sa mai intamplat la cineva?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Deci este confirmat. Desi nu gasesc nici o stire despre acest lucru, a avut loc un update de Page rank. Poate nu la toti dar eu cel putin am avut sigur la mai multe site-uri si alti prieteni de ai mei.
Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
acum 2 saptamani, cam asa luase pr-ul la 2 site-uri, 0 la ambele, azi dupa ce le-am verificat pe toate vad ca cele 2 au vechiul pr
Nici o schimbare la mine.
Danis, cand ai observat modificarea, exact ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nici o modificare la 4 siteuri. Nu mai am rabdare sa verific si la celelalte.
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
eu am avut un update 01.12 la un site/domeniu lansat in urma cu aproape o luna, pe index si meniurile principale am PR0 iar pe pagini mai "adanci" PR2
ciudat dar imbucurator, in schimb nici o modificare pe site-uri mai vechi de 1 respectiv 4 ani
Toate cele bune
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
S-ar putea sa urmeze un PageRank Update foarte curand, spre sfarsitul lunii curente sau chiar la inceputul lui ianuarie.
Toata lumea se da peste cap ca nu conteaza, ca nu stiu ce, dar cand se cumpara/vand linkuri e printre factorii determinanti in alegere.
Eu cred ca totusi conteaza. Nu direct (in SERPs), ci indirect pentru ca de fapt si de drept PageRankul este un indicator al linkurilor (calitate, cantitate, etc). Corect? Deci Linkuri bune => PageRank bun.
Si la urma urmei, chiar daca nu ar conta deloc deloc (lucru de care ma indoiesc profund) tot e distractiv. Mai un update, mai niste linkuri, ce mai... e funny!
P.S: Extensia mea pentru Google Chrome (PageRank) imi arata PR 0 pentru toate site-urile. Vine mai repede decat ne asteptam?
Din cate am mai citit si in alte parti, "fenomene" de genu acesta s-au intamplat pe tot parcursul anului de la ultimul update oficial. Poate pana la urma update-ul nu se mai face in masa cum se facea pana acuma si se face la fiecare site in parte cand merita sa scada , sa creasca? poate isi schimba regurile gogalul....cine ii mai intelege![]()
Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)