Pagina 59 din 118 PrimulPrimul ... 949575859606169109 ... UltimulUltimul
Rezultate 581 la 590 din 1174

Subiect: Google Page Rank update

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Salut din nou !

Daca erai atent la link ai fi vazut ca apartine univertitatii Stanford, universitate la care Larry Page si Sergey Brin au dezvoltat acest algoritm de Page Rank. Daca nu stiai PR este patentat de universitatea Stanford iar Googalaul are exclusivitate pe el.

PS1 - Da este o pagina din 1998 deoarece patentul nu s-a schimbat pana in zilele noastre ...sper sa intelegi
    PS2 - M-am saturat de asa zisi webmasteri care cred ca le stiu ei pe toate .... daca voiai sa-mi inchizi gura trebuia sa o faci prin puterea exemplului adica sa vad si eu in semnatura ta niste site-uri cu PR peste 5 ca sa inteleg ca stii cum sta treaba ...
    PS3 - Legat de site-ul mentionat mai sus de care spuneam ca nu a luat PR tin sa te anunt ca este pe nisa de insurance si pe un cuvant cheie mare este pe pagina 2 in Google US (mai pe intelesul tau am batut companii care detin bugete de publicitate de milioane de $$$ asa ca nu are cum sa vie vorba de o penalizare)
    PS4 - Sincer mie imi esti simpatic
    Sincer, nu cred ca e acum timpul si locul sa ne contram, dar haide totusi sa-ti raspund.

1. Pagina e din 1998 si de atunci a fost uitata pana si de creatorii ei, drept pentru care nu a mai fost actualizata.
    2. Scopul meu in viata nu e pr-ul... Si poate ai sa ramai uimita, dar am si siteuri cu pr mare pentru care nu am cumparat niciun link, a venit asa ca bonus pe langa pozitiile bune care le au in SHERPS Daca spui ca te bati pe nisa insurance ar trebui sa stii ca pr-ul nu aduce lovele (decat daca te ocupi cu vanzarea de linkuri), pozitiile in sherp in schimb da, iar cele doua lucruri nu au cam nimic in comun...
    3. Am pomenit ceva de SHERP? Pt faptul ca esti pe pagina 2 te felicit. Era vorba de o penalizare de PR, pt ca da, exista si asa ceva...
    4. Si tu mie

Si acum ca fapt divers, aloritmii google se perfectioneaza de la luna la luna, iti dai seama cate s-au schimbat in ultimii 13 ani de zile?

Ei, pana la urma cum e cu matematica? Se pare ca in viata reala nu tot timpul 1+1 fac 2!
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 21st January 2011 la 23:08.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Sincer, nu cred ca e acum timpul si locul sa ne contram, dar haide totusi sa-ti raspund.

1. Pagina e din 1998 si de atunci a fost uitata pana si de creatorii ei, drept pentru care nu a mai fost actualizata.
    2. Scopul meu in viata nu e pr-ul... Si poate ai sa ramai uimita, dar am si siteuri cu pr mare pentru care nu am cumparat niciun link, a venit asa ca bonus pe langa pozitiile bune care le au in SHERPS Daca spui ca te bati pe nisa insurance ar trebui sa stii ca pr-ul nu aduce lovele (decat daca te ocupi cu vanzarea de linkuri), pozitiile in sherp in schimb da, iar cele doua lucruri nu au cam nimic in comun...
    3. Am pomenit ceva de SHERP? Pt faptul ca esti pe pagina 2 te felicit. Era vorba de o penalizare de PR, pt ca da, exista si asa ceva...
    4. Si tu mie

Si acum ca fapt divers, aloritmii google se perfectioneaza de la luna la luna, iti dai seama cate s-au schimbat in ultimii 13 ani de zile?
    Se pare ca am scoso la liman

Sunt de acord cu tine ca s-au schimbat multe in 13 ani legat de modul in care Google intelege sa vada backlinkurile si importanta acestora.

Pentru mine PR se rezuma la urmatoarea povestioara ...

Sunt un elev care aduna cunostinte iar in baza acestora eu trebuie sa ma pregatesc pentru cand am sa fiu ascultat de profesor. Metoda prin care invat si cunostintele acumulate pe care le voi expune in momentul in care am sa fiu ascultat se vor reflecta in nota profesorului. Asadar, din punctul meu de vedere, totul se reduce la nota.

Sper sa-ti placa ...

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

Implicit

Se pare ca am scoso la liman

Sunt un elev care aduna cunostinte iar in baza acestora eu trebuie sa ma pregatesc pentru cand am sa fiu ascultat de profesor. Metoda prin care invat si cunostintele acumulate pe care le voi expune in momentul in care am sa fiu ascultat se vor reflecta in nota profesorului. Asadar, din punctul meu de vedere, totul se reduce la nota.

Sper sa-ti placa ...
    Foarte frumoasa povestea si foarte adevarata. Dar ce se intampla daca esti prinsa copiind?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Rares vad ca folosesti mereu "SHERP" si nu inteleg de la ce vine H

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

Implicit

Alex nici eu nu inteleg, dar asa imi vine

cvlan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th December 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

in sfarsit am primit si eu pr la site-uri

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    36

Implicit

Ciudat, foarte cidat ... Catre unul din site-urile mele am pus din iunie de cand l-am lansat 6 linkuri PR 6, 15 PR 5 si cateva de 4 si 3 si a ramas tot la 0, toate aceste linkuri cu DOFOLLOW. Imi scapa mie ceva?
    Se pare ca teoriile despre PR sunt relative.
    Eu m-am miscat "natural" in ultimul an cu multe din siturile pe cate le am si am constatat urmatoarele:
    - Unde am respectat toate regulile care le stiu de trei ani, am primit canci
    - Unde am lasat situri de izbeliste am primit PR (dintre care doua de la 0 la 2)
    Aici Google a fost foarte destept si s-a prins ca nu vreau sa-l trisez

Pe mine nu ma bucura de loc ca primesc aiurea un PR si situri reale de care ma ocup de ani de zile stau pe loc.

Hai sa ne ocupam de SERP !
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Ciudat, foarte cidat ... Catre unul din site-urile mele am pus din iunie de cand l-am lansat 6 linkuri PR 6, 15 PR 5 si cateva de 4 si 3 si a ramas tot la 0, toate aceste linkuri cu DOFOLLOW. Imi scapa mie ceva?
    Daca te ajuta cu ceva, si eu am observat fenomenul asta la un site pe .ro Site-ul relativ nou, insa cu backlinkuri foarte puternice, ocupa pozitia nr 1 in google pt keywordul lui principal, si totusi pr arata 0. Nu ma intereseaza pr pt el, dar mi s-a parut curios fenomenul.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Daca te ajuta cu ceva, si eu am observat fenomenul asta la un site pe .ro Site-ul relativ nou, insa cu backlinkuri foarte puternice, ocupa pozitia nr 1 in google pt keywordul lui principal, si totusi pr arata 0. Nu ma intereseaza pr pt el, dar mi s-a parut curios fenomenul.
    Salut !

Pe langa acele linkuri de care am spus ca le-am pus catre site am tinut cont si de asa zisa naturalete si l-am inscris in peste 1500 de directoare web si am publicat articole cam in 500 de site-uri specializate. Totul s-a facut manual pentru inscrieri si nici-un backlink nu a fost cumparat. Cred cu tarie ca Google nu s-a legat de site-urile care sunt mai noi de 6 luni deoarece am vazut foarte multi webmasteri care se plangeau de acest lucru si aveau site-uri noi. Nu cred ca este o coincidenta si ca nu am facut eu ceva bine (din 5 site-uri macar 1 dintre ele lua macar pr 1). Spun unii ca ar mai fi un update la sfarsitul acestei luni asa cum s-a intamplat in anul 2007 cand au fost doua update-uri la interval de 15 zile si tot in luna Ianuarie, daca asa va fi, cu siguranta cele updatate vor fi cele care au o vechime de pana la 6 luni, daca nu ....data viitoare

mesterul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut !
    Spun unii ca ar mai fi un update la sfarsitul acestei luni asa cum s-a intamplat in anul 2007
    Poti sa dai mai multe detalii?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. page rank update
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th January 2009, 04:48
  2. Page Rank Update?!?!?!?!?
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 30th September 2008, 10:27
  3. Page rank update???
    De doro în forumul Google
    Răspunsuri: 128
    Ultimul Post: 17th June 2008, 02:04
  4. Google Page Rank is back.
    De 3w în forumul Google