Pagina 58 din 118 PrimulPrimul ... 848565758596068108 ... UltimulUltimul
Rezultate 571 la 580 din 1174

Subiect: Google Page Rank update

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Da ... nici la mine nicio schimbare la 5 site-uri. Se pare ca Mr. G nu a actualizat site-urile care nu sunt mai vechi de un an, exceptand pe cele care au fost mutate prin redirect de pe subdomenii pe domenii. Aveti site-uri care nu au o vechime mai mare de un an si ati primit updat la ele?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    63

Implicit

Un singur site a ajuns de la 2 la 0. E un site cu 4 pagini si care n-a mai fost updatat de peste 3 ani

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Da ... nici la mine nicio schimbare la 5 site-uri. Se pare ca Mr. G nu a actualizat site-urile care nu sunt mai vechi de un an, exceptand pe cele care au fost mutate prin redirect de pe subdomenii pe domenii. Aveti site-uri care nu au o vechime mai mare de un an si ati primit updat la ele?
    Da, am unul de 11 luni care a ajuns de la 2 la 3. Sunt usor dezamagit, dar concurenta a cazut de la 4 la 3

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    31

Implicit

Si eu am un blog din mai 2010 si a primit PR3

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

De ce nu folositi toolbar-ul de la seoquake? eu cu el verific, arata instant mai tot ce trebuie sa stii despre site-ul respectiv dpdvd seo. Il folosesc de o luna si ceva si nu mi-a facut nici o figura pana in prezent.
    Content writer & marketing afiliat

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Daniela Vezi Post
    Si eu am un blog din mai 2010 si a primit PR3

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

De ce nu folositi toolbar-ul de la seoquake? eu cu el verific, arata instant mai tot ce trebuie sa stii despre site-ul respectiv dpdvd seo. Il folosesc de o luna si ceva si nu mi-a facut nici o figura pana in prezent.
    Ciudat, foarte cidat ... Catre unul din site-urile mele am pus din iunie de cand l-am lansat 6 linkuri PR 6, 15 PR 5 si cateva de 4 si 3 si a ramas tot la 0, toate aceste linkuri cu DOFOLLOW. Imi scapa mie ceva?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

Implicit

Ciudat, foarte cidat ... Catre unul din site-urile mele am pus din iunie de cand l-am lansat 6 linkuri PR 6, 15 PR 5 si cateva de 4 si 3 si a ramas tot la 0, toate aceste linkuri cu DOFOLLOW. Imi scapa mie ceva?
    Cam da, se pare ca ti-a scapat aspectul "naturalete"... Google nu e atat de prost pe cat crezi.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Cam da, se pare ca ti-a scapat aspectul "naturalete"... Google nu e atat de prost pe cat crezi.
    Salut !

Merci de raspunsul tau ferm. As intra cu tine in detalii vis-a-vis de cum se calculeaza PR si ca acesta este un algoritm pur matematic insa nu cred ca este cazul ...

Pentru cultura ta generala gasesti aici mai multe detalii:

hxxx://infolab.stanford.edu/~backrub/google.html

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

Implicit

Mda, multumesc dar nu e nevoie de linkuri, ne putem da seama si fara ca matematica in cazul tau da cu 0, sau matematica face o exceptie...

Nu ai prins ideea si nu stau acum sa-ti explic matematic care e problema. Pe scurt, cel mai probabil ai prins o penalizare, un fel de division by zero ca sa fie pe intelesul tau.

ps: Apropo, din ce an e articolul pe care ni l-ai prezentat? 1998 cumva? Ma faci sa zambesc, cuvintele sunt de prisos.

5.1 Storage Requirements

Aside from search quality, Google is designed to scale cost effectively to the size of the Web as it grows. One aspect of this is to use storage efficiently. Table 1 has a breakdown of some statistics and storage requirements of Google. Due to compression the total size of the repository is about 53 GB, just over one third of the total data it stores. At current disk prices this makes the repository a relatively cheap source of useful data. More importantly, the total of all the data used by the search engine requires a comparable amount of storage, about 55 GB. Furthermore, most queries can be answered using just the short inverted index. With better encoding and compression of the Document Index, a high quality web search engine may fit onto a 7GB drive of a new PC.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 21st January 2011 la 23:34.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Mda, multumesc dar nu e nevoie de linkuri, ne putem da seama si fara ca matematica in cazul tau da cu 0, sau matematica face o exceptie...

Nu ai prins ideea si nu stau acum sa-ti explic matematic care e problema. Pe scurt, cel mai probabil ai prins o penalizare, un fel de division by zero ca sa fie pe intelesul tau.

ps: Apropo, din ce an e articolul pe care ni l-ai prezentat? 1998 cumva? Ma faci sa zambesc, cuvintele sunt de prisos.
    Salut din nou !

Daca erai atent la link ai fi vazut ca apartine univertitatii Stanford, universitate la care Larry Page si Sergey Brin au dezvoltat acest algoritm de Page Rank. Daca nu stiai PR este patentat de universitatea Stanford iar Googalaul are exclusivitate pe el.

PS1 - Da este o pagina din 1998 deoarece patentul nu s-a schimbat pana in zilele noastre ...sper sa intelegi
    PS2 - M-am saturat de asa zisi webmasteri care cred ca le stiu ei pe toate .... daca voiai sa-mi inchizi gura trebuia sa o faci prin puterea exemplului adica sa vad si eu in semnatura ta niste site-uri cu PR peste 5 ca sa inteleg ca stii cum sta treaba ...
    PS3 - Legat de site-ul mentionat mai sus de care spuneam ca nu a luat PR tin sa te anunt ca este pe nisa de insurance si pe un cuvant cheie mare este pe pagina 2 in Google US (mai pe intelesul tau am batut companii care detin bugete de publicitate de milioane de $$$ asa ca nu are cum sa vie vorba de o penalizare)
    PS4 - Sincer mie imi esti simpatic

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    43

Implicit

Deci PR-ul actual se calculeaza la fel ca acum 12-13 ani? Fain.
    Daca tot zici ca stai bine in SERP, ce relevanta are pagerank-ul pentru tine?
    Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 21st January 2011 la 23:59.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. page rank update
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th January 2009, 05:48
  2. Page Rank Update?!?!?!?!?
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 30th September 2008, 11:27
  3. Page rank update???
    De doro în forumul Google
    Răspunsuri: 128
    Ultimul Post: 17th June 2008, 03:04
  4. Google Page Rank is back.
    De 3w în forumul Google