Se pare ca eu si Nosfer avem dreptate si v-ati inselat cu toate pronosticurile despre update![]()
Si eu cred de cateva luni ca PR-ul va fi scos din toolbar. Iata cam ce se petrecea acum un an:
Google PageRank removed from WebMasters Accounts « one cool site
O predictie din 2009 si una din 2010.
Ar trebui sa va focusati pe pozitii in Google nu pe "peigi ranc". Am vazut de-a lungul timpului "n" exemple in care site-uri cu PR0 erau in cautari inaintea celor cu PR3 sau PR4.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Probabil Page Rankul de mult a apus... noroc de alte tool-uri ce ne pot indruma...
Din pasiune, fotograf
Sunt multe clasamente/ evaluari in care (desi toata lumea e de acord ca nu mai conteaza ) Page Rankul este un criteriu.
Un exemplu chiar de aici: cand se vand/cumpara/schimbA linkuri.
Cu ce vom inlocui noi PR-ul.
Eu pre exemplu acum ma uit la Page Authority din Seomoz. Va fi un criteriu unanim recunoscut?
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Vechimea nu are neaparat relevanta ca sa poata inlocui pr in evaluari.
Poate pana la urma actiunea asta o sa-i determine pe toti sa evalueze mai detaliat siteurile, nu doar un pr obtinut din orice fel de linkuri, ci toti factorii aia care conteaza si o sa fie mai dificil sa vinzi linkuri.
Eradu, nici n-am spus ca are relevanta cu PR, insa e un factor care ar putea inlocui asta in links sale, cand vine vorba de preturi. Sa fim totusi mai realisti la partea cu evaluarile mai detaliat. Tot timpul vor exista incepatori, indieni sau mai stiu eu ce.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Scoaterea pagerankului presupune cumva recunoasterea unei greseli / idei neinspirate / etc. Pagerankul a cam ajuns un fel de brand Google, un fel de trademark.
Poate că sunt puțin off-topic, dar de Alexa Rank nu ține nimeni cont? Mie mi se pare mai relevant având în vedere că se actualizează constant.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)