Mersi, chiar nu vazusem topicul. Ideea este ca nu am cum sa demonstrez ca nu sunt eu pentru ca nu prea am facut tranzactii nici aici nici pe cwr..
In poza aia este contul Iban acelui asa zis "eu"? Ca ma duc la ING si ii intreb daca imi pot da numele detinatorului..
Pai atunci fac un transfer online din contul meu catre ala si imi da numele.
LE: Nu este valid contul.
Vad ca tranzactia din acea poza este de pe 13. Pe 12 eu am fost la onomastica unei prietene, in afara Bucurestiului .. de sambata am poze, insa de duminica(adica 13) nu stiu daca pot demonstra in vreun fel.
Ultima modificare făcută de Kaa; 17th May 2012 la 12:17.
Eu unul nu pot demonstra ca nu sunt eu. Mai mult decat ce a zis Kidu referitor la "plagiat" si la faptul ca a mai incercat si cu un alt id asemanator cu al unui alt utilizator, nu mai pot adauga sau zice nimic.
De la primul meu domeniu si pana acum cred ca am avut doar doua tranzactii de cumparare. In ambele cazuri am platit inainte cel putin 40-50% din valoare.
Sa imi zic si eu parerea personala despre acest subiect....
Colaborez cu @Kaa (imi scrie pe forum) si scrie foarte corect gramatical si foarte coerent.
Exemple: Activitatea userului Kaa - Forumul Netul.ro
Cel care scrie pe messenger (textul dat de staycu in prima postare) pare scris de un pustan fara prea multa minte, e plin de greseli gramaticale grave.
Dupa mine, sunt doua persoane diferite.
@Netul - Cunosc persoane care scriu pe forum-uri corect gramatical, iar pe mess se lasa purtati de val. Am facut si-o rima. Nu vreau sa incriminez pe nimeni cu ceea ce-am spus, n-am de ce, doar vroiam sa-ti "atrag atentia".
Oricum daca a fost atat de inteligent incat sa-si schimbe contul, idul, poate si-a schimbat si modul in care scrie, sa fie cat mai diferit decat modul sau normal.
Eu nu cred ca este kaa sau oricare alt membru seopedia, pentru ca din cate am mai vorbit pe fb se pare ca si pe alte forumuri s-au intamplat astfel de lucruri sau chiar mai ciudate, persoane care au creat conturi cu reputatie mare, iar pe urma se foloseau de ele sa pacaleasca potentialele victime.
Ideea este ca pentru mine online-ul este un hobby. Lucrez practic in offline, am niste firme in colaborare cu niste cunostinte si tot in directia aia sper sa si merg.
Nu am cunostintele necesare pentru a putea lucra in online pe o durata lunga. Adica nu stiu design, nu stiu seo, nu stiu programare.. tot ce pot face este sa-mi fac un site pe care sa-l administrez in timpul liber, care evident fara cunostintele necesare nu va avea mare succes. De aici si pana la a incepe sa insel utilizatorii pentru a intra in posesia unor site-uri este cale lunga..
Am doua site-uri personale(+ inca unul pentru firma) pe care le "administrez" cu bani extra. Cat timp imi iese un ban in plus le voi tine, daca nu voi mai avea de unde le inchid si cu asta basta.. insa nu imi voi lua de la gura sau nu voi sta acasa in vacante si timpul liber doar pentru a lansa un site.
Prefer sa ma retrag din comunitate decat sa fiu targetat drept "tepar". Nu ca ar fi mare pierdere, insa nu as putea sta cu aceasta eticheta, motiv pentru care mi se pare si amuzanta situatia. Sunt rare situatiile in care ma imprumut sau raman dator la cineva, insa am ajuns sa dau tepe si sa falsific poze pe internet .. si sunt atat de prost incat fac chestia asta si cu nick-ul cu care sunt inregistrat pe majoritatea comunitatilor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)