Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Surse video pentru site de filme online

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Surse video pentru site de filme online

Ce metode de a implementa filme/seriale in site pot folosi?

Nu vreau sa le pun cu "embed" si nu vreau sa aiba vreun watermark sau vreo reclama de la site-urile sursa.

De exemplu vplay vad ca nu are nici reclama nici watermark, le stocheaza pe propiul server? Ca sa stochezi atatea filme pe un server in primul rand ti-ar trebui un hard foarte "generos", atat din punct de vedere al spatiului de stocare cat si al vitezei de citire. La cateva mii de vizualizari un hdd normal s-ar da batut in mai putin de o saptamana..
    Primul gand a fost sa fac o colaborare cu o casa de discuri, insa momentan nu am gasit nimic. Daca aveti ceva "sfaturi" sau cunostinte si din punctul acesta de vedere sunt bine venite.

Ce solutii am?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

E vreun site cu video online fara reclame?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca glumesti. Nimeni nu iti tine tie filme online si tu sa nu le oferi nimic. Ai copyright pe ele? Sau tu vrei ca altul sa plateasca ca prostul servere fara numar sa iti tina tie filmele si tu sa faci bani din Gugăl Adsense? Se pare ca si pe-aici au ajuns cei cu siteuri de manele si cu filme online...... Trist.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Ce metode de a implementa filme/seriale in site pot folosi?

Nu vreau sa le pun cu "embed" si nu vreau sa aiba vreun watermark sau vreo reclama de la site-urile sursa.

De exemplu vplay vad ca nu are nici reclama nici watermark, le stocheaza pe propiul server? Ca sa stochezi atatea filme pe un server in primul rand ti-ar trebui un hard foarte "generos", atat din punct de vedere al spatiului de stocare cat si al vitezei de citire. La cateva mii de vizualizari un hdd normal s-ar da batut in mai putin de o saptamana..
    Primul gand a fost sa fac o colaborare cu o casa de discuri, insa momentan nu am gasit nimic. Daca aveti ceva "sfaturi" sau cunostinte si din punctul acesta de vedere sunt bine venite.

Ce solutii am?
    Ori le hostezi singur ori accepti watermarkurile

Kaa
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Sau tu vrei ca altul sa plateasca ca prostul servere fara numar sa iti tina tie filmele si tu sa faci bani din Gugăl Adsense? Se pare ca si pe-aici au ajuns cei cu siteuri de manele si cu filme online
    Mai degraba si aici au ajuns utilizatorii cu mintea limitata. Ti se pare ca am zis undeva ca nu vreau sa platesc?
    Din moment ce am zis ca prefer sa inchei contracte cu casele de filme nu ti se pare normal ca as fi platit?

Vroiam sa stiu ce posibilitati am si care mi se recomanda. Sa inchiriez un server, sa cumpar conturi premium pe diverse siteuri de video upload(megavideo, video.google..etc).
    Ultima modificare făcută de Kaa; 3rd November 2010 la 00:28.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Mai degraba si aici au ajuns utilizatorii cu mintea limitata. Ti se pare ca am zis undeva ca nu vreau sa platesc?
    Din moment ce am zis ca prefer sa inchei contracte cu casele de filme nu ti se pare normal ca as fi platit?

Vroiam sa stiu ce posibilitati am si care mi se recomanda. Sa inchiriez un server, sa cumpar conturi premium pe diverse siteuri de video upload(megavideo, video.google..etc).
    Deci daca vrei sa faci totul 100% legal, ai respectul meu. Dar cum mai mult ca sigur nu va fi asa, ramane warez, ceea ce nu e acceptat pe-aici. Nici megavideo nici video.google.com nu-ti vor oferi ceea ce vrei tu. Iti dai seama ca in momentul in care tu vei avea acel cod, inca 200 siteuri il vor copia de la tine. Singura solutie este sa le hostezi tu pe servere dedicate cumparate de tine.

Chiar se merita? Stiu ca e la moda nisha filme online...dar chiar nu inteleg ce vedeti asa atractiv in asta.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    558
    Putere Rep
    32

Implicit

@Kaa - nu ai cum mestere - ajungi la niste costuri imense - iar pentru piraterie nu se merita - sfatul meu: lasa-te!
    Din pasiune, fotograf

Kaa
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Am primit alte sfaturi cum sa "preiau" de pe megavideo fara watermark si fara reclama, multumesc pentru raspunsuri.

Ok, am primit avertizare dar pentru ce?
    Eu l-am jignit pe el da el nu m-a jignit pe mine? Nu eu l-am provocat pe el ci invers daca nu observi, daca nu ar fi lasat acel mesaj plin de "ura" si superioritate nu cred ca aveam la ce sa-i raspund.

Si daca e sa o iei logic si el m-a facut pe mine limitat.

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Hello, hai sa nu facem o drama dintr-un avertisment, o cearta n-ar fi placuta pe o tema atat de interesanta. Eu am luat avertisment din prima zi cand am ajuns, am dezgropat un topic sau ceva de genu haha dar nu e stres, trece.
    Chiar vroiam sa va intreb pe cei care stiti, cum stau cu legea astia de la vplay pentru ca hosteaza o gramada de filme. Banii ii scot din conturile vip si reclame, nu este asta problema, dar totusi cum ii lasa ? Am vazut ca au host din Germany, la ei este legal asa ceva ? Nu cred...

Nu se merita site de filme online nici legal nici ilegal, prea multa bataie de cap, resurse consumate aiurea, si chiar nu vad de ce multi cauta sa aplice aceasta idee cand sunt o mie altele.

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    558
    Putere Rep
    32

Implicit

@Ericpolec: In cazul vplay: site-ul este hostat in germania, iar video-urile sunt in bulgaria. Nu este legal decat in .nl, .ua, .ru
    Si eu caut o idee din acele "o mie altele" dupa ce am dus un site de filme online pe prima pozitie si apoi l-am vandut.
    Din pasiune, fotograf

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site tv online pentru meciuri CM 2010?
    De evolution în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th June 2010, 00:20
  2. vand site filme online
    De muzica99 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st April 2010, 14:08
  3. link ex site de filme
    De cristi-net în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th April 2009, 13:37
  4. Filme pe site