2nd November 2010, 23:03
0 out of 1 members found this post helpful.
Surse video pentru site de filme online
Ce metode de a implementa filme/seriale in site pot folosi?
Nu vreau sa le pun cu "embed" si nu vreau sa aiba vreun watermark sau vreo reclama de la site-urile sursa.
De exemplu vplay vad ca nu are nici reclama nici watermark, le stocheaza pe propiul server? Ca sa stochezi atatea filme pe un server in primul rand ti-ar trebui un hard foarte "generos", atat din punct de vedere al spatiului de stocare cat si al vitezei de citire. La cateva mii de vizualizari un hdd normal s-ar da batut in mai putin de o saptamana..
Primul gand a fost sa fac o colaborare cu o casa de discuri, insa momentan nu am gasit nimic. Daca aveti ceva "sfaturi" sau cunostinte si din punctul acesta de vedere sunt bine venite.
Ce solutii am?
2nd November 2010, 23:41
1 out of 1 members found this post helpful.
Cred ca glumesti. Nimeni nu iti tine tie filme online si tu sa nu le oferi nimic. Ai copyright pe ele? Sau tu vrei ca altul sa plateasca ca prostul servere fara numar sa iti tina tie filmele si tu sa faci bani din Gugăl Adsense? Se pare ca si pe-aici au ajuns cei cu siteuri de manele si cu filme online...... Trist.
3rd November 2010, 00:25
0 out of 2 members found this post helpful.
Sau tu vrei ca altul sa plateasca ca prostul servere fara numar sa iti tina tie filmele si tu sa faci bani din Gugăl Adsense? Se pare ca si pe-aici au ajuns cei cu siteuri de manele si cu filme online
Mai degraba si aici au ajuns utilizatorii cu mintea limitata. Ti se pare ca am zis undeva ca nu vreau sa platesc?
Din moment ce am zis ca prefer sa inchei contracte cu casele de filme nu ti se pare normal ca as fi platit?
Vroiam sa stiu ce posibilitati am si care mi se recomanda. Sa inchiriez un server, sa cumpar conturi premium pe diverse siteuri de video upload(megavideo, video.google..etc).
Ultima modificare făcută de Kaa; 3rd November 2010 la 00:28.