Este legal sa uploadam pe site si sa pubicam filme comerciale (reclame) ? Am vazut ca sunt multe site-uri, dar nu stiu cat de legal este. Ma poate lamuri si pe mine cineva ?
Multumesc
Este legal sa uploadam pe site si sa pubicam filme comerciale (reclame) ? Am vazut ca sunt multe site-uri, dar nu stiu cat de legal este. Ma poate lamuri si pe mine cineva ?
Multumesc
Sa fiu sincer, n-as crede ca filmele publicitare sa aiba restrictii pentru o astfel de utilizare - prin definitie, scopul lor fiind sa fie vazuti de cat mai multi.
Si eu am un asemenea site, unde pun reclame mai ales de pe Youtube...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Dar despre trailere ce stiti? Nici astea nu ar trebui sa fie ilegale , pentru ca sunt facute cu scopul de a fi raspandite.
Este la fel de legal pe cat este preluarea de catre televiziuni (ProTV, Antenele, etc) a filmuletelor de pe Youtube trimise de membri (animale torturate, glume de liceeni retardati, etc).
atata timp cat specifici sursa de unde ai , este legal!
Eu zic ca in momentul in care aceea reclama / acel trailer ajunge pe un site de video sharing, se poate si prelua de pe pagina respectiva. Asta e ideea: sharing...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Trailerele sunt facute si date publicului pentru a creste interesul si pentru promovare, in consecinta cu siguranta e legal sa le pui pe site-ul pe care il detineti.
poti pune pe siteul tau trailere de la filme sau reclame. Tot ce este video free pe internet.
Multumesc pentru informatii, sper sa nu am probleme.Trailerele sunt facute si date publicului pentru a creste interesul si pentru promovare, in consecinta cu siguranta e legal sa le pui pe site-ul pe care il detineti..
Ultima modificare făcută de Enigma; 16th February 2008 la 19:27.
Arata-ne un exemplu de trailer. Cred ca e mai bine asa sa ne dam o parere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)