alexoo.ro incerc sa para un director web romanesc, dar de la incercare, pana la a reushi, este un drum lung astept critici de la voi
alexoo.ro incerc sa para un director web romanesc, dar de la incercare, pana la a reushi, este un drum lung astept critici de la voi
salut si bun venit pe seopedia
m-am uitat pe directorul tau si am cateva observatii, sper eu constructive:
1. ai categorii goale adica fara situri inscrise. asta nu e bine deloc. fiind un director nou ar fi bine sa inscrii tu cateva situri de calitate in aceste categorii.
2. am observat ca ai titluri dinamice in categorii si subcategorii, dar este aproape degeaba, deoarece titlul categoriei se puen dupa titlul sitului, care este si asa foarte lung. incearca sa scurtezi titlul principal al sitului la acteva cuvinte
3. pentru inceput ar fi bine sa nu afisezi statistica referitoare la nr de categorii si situri inscrise. asta cel putin pana o sa fie niste cifre mai convingatoare.
4. ar fi bine sa traduci in ro textele de pe site, in primul rand cel de pagina de submit.
ar mai fi multe de spus. oricum, daca vrei sa faci ceva serios trebuie sa modifici mult "php link directory"... astfel incat sa nu mai arate atat de comun... oricum bafta multa si succes.
mihai
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Nu e o critica, pentru ca e fireasca dorinta ta de a avea continut in noul site, si personal chiar ma bucur ca mi-ai selectat si listat site-ul la tine in noul director .Dar n-ar strica zic eu sa trimiti un mail site-urilor inscrise de tine manual proprietarilor si sa le ceri parerea sau sa-i informezi despre listing si eventual sa le oferi posibilitatea sa-si editeze descrierea sau title-ul pt ca pentru SERP acest lucru conteaza. De exemplu pentru mine chiar ca nu ma ajuta deloc listingul de la tine cu numele firmei ca si title ( Auto S.O.S. Prestcom ).Daca mi-as fi inscris personal site-ul as fi trimis un title care sa ma ajute ( gen : tractari auto sau transport auto ).In fine, e doar parerea mea personala si nu e neaparata nevoie sa ti cont de ea.In rest toate cele bune si succes.
va multumesc frumos pentru sfaturi, voi in lua in considerare tot ceea ce mi'atzi spus si voi munci sa arate diferit de celelalte directoare obisnuite, si sper sa si reusesc
dar totushi, cam ce iti doresc cei din ziua de azi sa gaseasca pe un director, cei ii atrage la director, ca sunt o gramda de directoare si chiar dak sunt varza costruite, ele sunt vizitate
in primul rand e chestia aia cu valid xhtml pe care dca dau imi arata vreo 11 erori. apoi daca dau s adaug un site imi apare un formular in engleza in care este specificat ca nu se accepta decat situri in limba engleza ?. si aici m-am oprit.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
1. se cere bani pentru listarea unui link normal tinand cont ca e un director nou, asa cum ai zis mai sus (asta este culmea)
2. apoi pentru inscrierea complet gratuita pune atribut nofollow dar cand incerci sa ii dai submit apare o eroare la casuta "reciprocal link" si scrie INVALID URL, deci trebuie sa pui si aici link back chiar daca nu se specifica.
pana la urma un MARE minus pentru acest director. (din punctul meu de vedere)
1.Fiind un director nou dupa parerea mea ar trebui link gratis si fara nofollow.(sa dai niste avantaje in plus pt reciprocal dar sa transfere PR si la gratuite)
Tu ca persoana nu ai efectiv nici un motiv sa dai submit link daca directorul este nou si nici nu este seo friendly
Pentru inceput obiectivul tau trebuie sa fie sa acumulezi cat mai multe site-uri in baza de date,nu neaparat sa obtii backlink-uri
2.Site-ul trebuie tradus neaparat.
3.Dupa cum zicea si meetzah pana nu vor fi niste cifre mai convingatoare nu mai arata numarul de link-uri (exista optiunea NO COUNT din system-edit settings-directory in panoul administratorului)
4.Eu cred ca ar trebui sa ceri permisiunea unei persoane pentru a-i adauga site-ul in director(e ceva destul de logic ca va zice da,dar e de preferat sa i-o ceri)
si nu stiu ce sa zic de designul celor de la creare-site.ro..in mare parte e bine dar ar putea sa fie un pic mai ...finisat
logo-ul e super ok
Pentru inceput e bine...oricum trebuie neaprat sa traduci si sa testezi fiecare functie sa vezi daca merge
PS:testeaza sa vezi ce se intampla si atunci cand omiti din greseala un camp sau scrii un cod invalid
Ultima modificare făcută de stefy; 22nd September 2007 la 12:47.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)