1.Fiind un director nou dupa parerea mea ar trebui link gratis si fara nofollow.(sa dai niste avantaje in plus pt reciprocal dar sa transfere PR si la gratuite)
Tu ca persoana nu ai efectiv nici un motiv sa dai submit link daca directorul este nou si nici nu este seo friendly
Pentru inceput obiectivul tau trebuie sa fie sa acumulezi cat mai multe site-uri in baza de date,nu neaparat sa obtii backlink-uri
2.Site-ul trebuie tradus neaparat.
3.Dupa cum zicea si meetzah pana nu vor fi niste cifre mai convingatoare nu mai arata numarul de link-uri (exista optiunea NO COUNT din system-edit settings-directory in panoul administratorului)
4.Eu cred ca ar trebui sa ceri permisiunea unei persoane pentru a-i adauga site-ul in director(e ceva destul de logic ca va zice da,dar e de preferat sa i-o ceri)
si nu stiu ce sa zic de designul celor de la creare-site.ro..in mare parte e bine dar ar putea sa fie un pic mai ...finisat
logo-ul e super ok
Pentru inceput e bine...oricum trebuie neaprat sa traduci si sa testezi fiecare functie sa vezi daca merge
PS:testeaza sa vezi ce se intampla si atunci cand omiti din greseala un camp sau scrii un cod invalid

Răspunde cu citat