CLINK.RO=Director web si top romanesc, publicitate gratuita, Clasament web dupa click-uri primite, referinte,media notelor, pr.
Necesita link reciproc
CLINK.RO=Director web si top romanesc, publicitate gratuita, Clasament web dupa click-uri primite, referinte,media notelor, pr.
Necesita link reciproc
Faptul ca solicita link reciproc cred ca il afecteaza cel mai mult. Ca si administrator de site trebuie sa imi includ situl in cat mai multe locuri. Imagineaza-ti ce se intampla daca cele cateva zeci de directoare in care fac submission imi cer toate back link ...
Bafta cu el si la cat mai multe situri inscrise
Corect intr-o oarecare masura, dar deocamdata aceasta este singura modalitate de inscriere acceptata pe clink,ro
Multumesc celor care s-au inscris
Nu vreau sa te atac, este doar o intrebare inocenta. Ce doresti de la director de fapt? Eu de pilda imi doresc ca in cateva luni bune sa prind in el aproape tot ce misca in .ro ... daca doresti sa ai mii de situri incluse, reciprocal link ii va tine departe pe oameni. Daca doresti numai cateva situri si apoi un trafic bun si monetizare pentru un PR teapan, atunci cred ca e OK.
Ca si regula: directoarele cu limitari (plata, account, recip.) vor avea mai putine links decat cele cu adevarat free. Acum, dupa cum ziceam, depinde pana la urma de ce planuri ai cu el. Se poate ca eu sa zic tampenii, ca sunt la inceput
Este evident ca acum la ~ 2000 viz/zi cam 5000 de site-uri inscrise , urmaresc sa si putin link building. Nu mai este tocmai la inceput , din acest motiv am considerat ca ar fi oprtuna aceasta varianta de inscriere.
Iti multumesc pt posturile de aici, nu ma deranjezi catusi de putin cat timp tinem discutia pe linia constructiva
Numai bine
geez...
Murphy, acest director nu transfera PR. Cum aici avem o comunitate SEO, acest thread si acest director are 0 valoare pentru comunitate.
Fie il transformi intr-un director SEO friendly (sa transfere weight si PR) fie thread-ul va fi sters.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)