Va salut,
Mai jos va prezint un director web pe care l-am pus pe picioare acum o saptamana, as dorii sa stiu parere voastra in legatura cu el
Adresa este : www.alexoo.ro
Va salut,
Mai jos va prezint un director web pe care l-am pus pe picioare acum o saptamana, as dorii sa stiu parere voastra in legatura cu el
Adresa este : www.alexoo.ro
Pai in primul rand ar fi traducerea care inca nu e completa.
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Salutare,
In primul rand vreau sa spun ca imi place numele, in al doilea rand imi place si ideea de logo dar incearca sa folosesti un alt font ca sa se integreze cu designul, de asemenea ai o problema cu "Top Accesate", e prea lung pentru buton.
Astea sunt parerile mele, sper sa te ajute.
Bla bla bla...
Va multumesc frumos pentru pareri, am observat problema cu "Top Accesate" voi incerca sa o rezolv, si in legatura cu limba romana e cam mult de tradus (urmeaza sa ma apuc de traducere integral)...si limba aceea este cam incompleta care se afla in pachetul de instalare
"Cd-uri/Casete" hehe, mai foloseste cineva casete in ziua de azi?
Scapa de diacritice cand traduci ca ies tot felul de cuvinte ciudate, ex: "sorteaz?".
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
este activat...
deoarce numele este usor de retinut, imi amintesc ca ai mai avut un director pe el, unde cereai reciproc, dar la scurt timp directorul a disparut, cu versiunea asta noua o sa fi mai serios?
legat de mod write : alexoo.ro/index.php?c=164 , acesta nu este un link seo friendly
gresescu cumva ?
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Intradevar am m-ai avut un director web, si acum in ceea ce il priveste pe acesta, vreau sa ma tin de treaba, si sa fie un director ok, de aceea nici nu cer reciproc in momentul de fata, deoarece stiu cum e sa vezi site-uri de "duzina" cu footer-ul plin de link-uri catre directoare, sper sa imi mearga bine si sa iasa ceva ok.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)