Trimite si mie link-uri cu cateva articole publicate de tine ce au link-uri spre tine, mi se pare foarte ciudata situatia ta, mai ales daca spui ca scrii si publici regulat articole.
Articolele sunt publicate pe site-uri romanesti?
Trimite si mie link-uri cu cateva articole publicate de tine ce au link-uri spre tine, mi se pare foarte ciudata situatia ta, mai ales daca spui ca scrii si publici regulat articole.
Articolele sunt publicate pe site-uri romanesti?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
1nesco, mai bine demoralizat o data decat sarac pe veci)
raspunsul este da, iau de toate de la celalalte pagini care linkuiesc intern spre ele, dar nu sunt puternice, au densitate intr-adevar, sunt sustinute de site dar tu cu un site nisat pe asta n-ar trebui sa ai probleme cu site-uri de genul asta, tu ai probleme, nu ei sunt tari (ei sunt dar paginile respective n-au prea multa putere in fata unui site bine optimizat cu content de calitate).
in plus.. oricum clientii fug de directoare de genul asta... pentru ca ii baga prin 10000 de pagini si de siteuri pana sa le dea solutia and time is money....
Ultima modificare făcută de Marylina; 2nd November 2010 la 00:17.
bizoo are link-uri de pe domeniul principal si chiar de pe subdomenii ce ajung spre paginele concurentei tale. Bizoo are un trust mare, mult mai mare decat al tau. Dar daca tu faci treaba buna nu ai de ce sa nu fii in top
Asta este la tine pe site, si suna foarte prost, informeaza clientul ca are costuri foarte mari si cu plata si cu transportul- la comenzi de peste 300 ron achitam noi valoarea rambursului banilor
Lasi doar taxa de livrare care include costuri de ambalare, livrare si incasare
Ultima modificare făcută de lovelife; 2nd November 2010 la 00:27.
Si mie mi s-a parut ciudata faza aia. Mai bine spui ca oferi o reducere de x%, care pentru tine reprezinta costul rambursului.
Celelate siteuri apar inaintea ta pentru ca au un trust mare si sunt optimizate mai bine. Daca aplici macar o parte din sfaturile de aici, o sa-ti creasca mult vanzarile.
Ultima modificare făcută de Krumel; 2nd November 2010 la 08:44. Motiv: am adaugat un ] la citat.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu in urma acestei experiente daca as fi in locul tau as incepe o refacere serioasa a site-ului, poate chiar as lua de la 0
Se pare ca pana acum te-ai orientat mai mult spre a ajunge in primele pozitii in google, fara sa te axezi pe functionalitate, accesibilitate, rata de conversie, etc
lovelife - da, continutul, designul si optimizarile onsite sunt permanent subiect de imbunatatire.
"functionalitate, accesibilitate, rata de conversie" m-au preocupat intotdeauna. CE se vede este dupa munca depusa si dupa cat m-am priceput.( se pare ca putin) O sa mai studiez, nu ma las. Altfel nu apelam la acest forum
Cat e gluma sau serios, m-ati facut de cacao, dar am acceptat de la inceput ca asa o sa fie, in speranta ca voi fi indrumat in directia corecta.
Pltaforma scriptului nu prea pot sa o parasesc, ma impac foarte bine cu ea, dupa ce am trecut prin mai multe scripturi - oscommerce, magento, prestashop.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Nu a zis nimeni sa parastesti platforma, pentru ca nu o cunosc si nu stiu ce functionalitati are.
As incepe cu regandirea site-ului, structura link-uri, design si amplasare cos, buton adauga in cos., text produse, design general site.
Link-urile din directoare daca stii sa le folosesti intelept te pot ajuta foarte mult
Am inceput sa studiez problema directoarelor. AZI. Recunosc ca pana acum nu am inscris NICI unul dintre aceste siteuri in directoare. Citisem ca Google nu le mai da asa de mare importanta ca in trecut. Vad insa ca acest forum infirma acest lucru
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Pentru ca multi indivizi nu stiu sa faca o inscriere corecta in directoare sa ajuns sa se spuna asta.
De curand am adus un site in 9 luni in pozitia 2 pe o nisa cu concurenta destul de mare doar prin 3 articole si inscrierea in directoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)