Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 78

Subiect: Rog sfaturi (pierd teren in fata concurentei)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Trimite si mie link-uri cu cateva articole publicate de tine ce au link-uri spre tine, mi se pare foarte ciudata situatia ta, mai ales daca spui ca scrii si publici regulat articole.
    Articolele sunt publicate pe site-uri romanesti?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

1nesco, mai bine demoralizat o data decat sarac pe veci )

raspunsul este da, iau de toate de la celalalte pagini care linkuiesc intern spre ele, dar nu sunt puternice, au densitate intr-adevar, sunt sustinute de site dar tu cu un site nisat pe asta n-ar trebui sa ai probleme cu site-uri de genul asta, tu ai probleme, nu ei sunt tari (ei sunt dar paginile respective n-au prea multa putere in fata unui site bine optimizat cu content de calitate).

in plus.. oricum clientii fug de directoare de genul asta... pentru ca ii baga prin 10000 de pagini si de siteuri pana sa le dea solutia and time is money....
    Ultima modificare făcută de Marylina; 2nd November 2010 la 00:17.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

bizoo are link-uri de pe domeniul principal si chiar de pe subdomenii ce ajung spre paginele concurentei tale. Bizoo are un trust mare, mult mai mare decat al tau. Dar daca tu faci treaba buna nu ai de ce sa nu fii in top

- la comenzi de peste 300 ron achitam noi valoarea rambursului banilor
    Asta este la tine pe site, si suna foarte prost, informeaza clientul ca are costuri foarte mari si cu plata si cu transportul
    Lasi doar taxa de livrare care include costuri de ambalare, livrare si incasare
    Ultima modificare făcută de lovelife; 2nd November 2010 la 00:27.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    bizoo are link-uri de pe domeniul principal si chiar de pe subdomenii ce ajung spre paginele concurentei tale. Bizoo are un trust mare, mult mai mare decat al tau. Dar daca tu faci treaba buna nu ai de ce sa nu fii in top

Asta este la tine pe site, si suna foarte prost, informeaza clientul ca are costuri foarte mari si cu plata si cu transportul
    Lasi doar taxa de livrare care include costuri de ambalare, livrare si incasare
    Si mie mi s-a parut ciudata faza aia. Mai bine spui ca oferi o reducere de x%, care pentru tine reprezinta costul rambursului.

Celelate siteuri apar inaintea ta pentru ca au un trust mare si sunt optimizate mai bine. Daca aplici macar o parte din sfaturile de aici, o sa-ti creasca mult vanzarile.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    magnetoterapie si ventuze: ce legatura au cu acele? Are MARE legatura, medicii acupunctori le folosesc in paralel in cadrul unor sedinte de tratament.
    Ba nu in forma asta.
    Era ok daca era un site de terapii naturiste unde aveai terapie cu ace si terapie cu ventuze.
    In actuala forma, ventuzele nu sunt subcategorie corecta la ace. Gandeste-te la breadcrumb putin mai mult.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 2nd November 2010 la 08:44. Motiv: am adaugat un ] la citat.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu in urma acestei experiente daca as fi in locul tau as incepe o refacere serioasa a site-ului, poate chiar as lua de la 0
    Se pare ca pana acum te-ai orientat mai mult spre a ajunge in primele pozitii in google, fara sa te axezi pe functionalitate, accesibilitate, rata de conversie, etc

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

lovelife - da, continutul, designul si optimizarile onsite sunt permanent subiect de imbunatatire.
    "functionalitate, accesibilitate, rata de conversie" m-au preocupat intotdeauna. CE se vede este dupa munca depusa si dupa cat m-am priceput.( se pare ca putin) O sa mai studiez, nu ma las. Altfel nu apelam la acest forum
    Cat e gluma sau serios, m-ati facut de cacao, dar am acceptat de la inceput ca asa o sa fie, in speranta ca voi fi indrumat in directia corecta.
    Pltaforma scriptului nu prea pot sa o parasesc, ma impac foarte bine cu ea, dupa ce am trecut prin mai multe scripturi - oscommerce, magento, prestashop.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu a zis nimeni sa parastesti platforma, pentru ca nu o cunosc si nu stiu ce functionalitati are.
    As incepe cu regandirea site-ului, structura link-uri, design si amplasare cos, buton adauga in cos., text produse, design general site.
    Link-urile din directoare daca stii sa le folosesti intelept te pot ajuta foarte mult

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Am inceput sa studiez problema directoarelor. AZI. Recunosc ca pana acum nu am inscris NICI unul dintre aceste siteuri in directoare. Citisem ca Google nu le mai da asa de mare importanta ca in trecut. Vad insa ca acest forum infirma acest lucru
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Pentru ca multi indivizi nu stiu sa faca o inscriere corecta in directoare sa ajuns sa se spuna asta.
    De curand am adus un site in 9 luni in pozitia 2 pe o nisa cu concurenta destul de mare doar prin 3 articole si inscrierea in directoare.

Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pentru a cuceri o fata, adsense style
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 10th August 2009, 01:06
  2. Pierd PR4
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th May 2009, 10:19
  3. Furt pe fata
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 12th February 2009, 16:36
  4. Yahoo Da Teapa! Furaciune Pe Fata!
    De inscaun în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th July 2008, 23:50
  5. schimbare la fata!
    De metrix1977 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th February 2007, 15:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.