pai diasomie nu e greu sa ajungi pe primul loc, e greu sa te mentii.
pai diasomie nu e greu sa ajungi pe primul loc, e greu sa te mentii.
Toate drumurile duc la Targoviste
Din cate vad, nu te-ai ocupat deloc eficient de optimizare. Uite ce sfaturi as avea eu:
1. Foloseste headingurile corect. Ai foarte multe taguri H1,cand ar trebui sa fie unul singur. H1 e titlul paginii, H2 subtitluri ( 3-5 maxim as zice eu ), H3 sub sub titluri sau elemente de navigare.
2. Paginile adiacente nu sunt optimizare corespunzator. Sa luam ca exemplu pagina "terapie Gua Sha." Nu ai nici macar un keyword in articolul respectiv si nici in titlu. E foarte important sa ai ca mai multe pagini despre keywordul respectiv pe site.
3. asa cum a zis si krumel, site-ul tau nu pare sa vanda foarte bine. Pune produsele mai la vedere ( pe fiecare pagina sunt bagate sub articol ).
Cam astea sunt cele mai importante lucruri pe care le am de zis, dar cred ca as fi putut scrie 3 ore fara sa ma opresc. Sunt foarte multe lucruri in neregula cu siteul tau si asta iti afecteaza atat SEO-ul cat si UX-ul.
Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 2nd November 2010 la 00:28. Motiv: typo
Managementul afacerii pana acum a fost defectuos, si acum sa spart buba
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
multumesc de sfaturi.
Pana acum am retinut ca pot imbunatati urmatoarele:
(on page/on sitei)
1)sa fac o mai buna optimizare on page
am facut dar pentru paginile principale. ( nu pentru toate categoriile)
2) sa imbunatatescsc relatia cu clinetul..contact, produse.etc ( sa maresc conversia)
3) am prins un sfat interesant legat de promovarea unei pagini cu cabinetele clientilor. ( sa gasesc doar un script pentru asta)
in afara de siteuri:
1)inscriere in mai multe directoare ( sincer am neglijat)
2)mai multe articole cu linkuri catre domeniile mele. ( sincer scriu zilnic de imi sar capacele)
3)mai multe articole pe paginile mele ( o sa dezvolt blogurile de pe site)
3)sa creez poate un alt site ( ca un director) care sa fie in domeniu o autoritate ( dureaza pana se vad rezultate dar imi programez asta)
Daca mai aveti le astept
Si totusi anii trecuti am crescut constant, pana am ocupat toata pagina I. il consider un succes.
Si-a schimbat Google luna asta algoritmii de acordare a autoritatii?
Nimeni nu s-a atins de concurenta cu discutia: paginile respective din directoarele comerciale ce anume au in plus fata de mine?
-backlinkuri nu au deloc ( domeniul de baza insa are mii)
-autoritatea i-o transmite domeniul mama?
-articole nu au in continut si nici linkuri de la domenii relevante. Sunt simple produse postate la vanzare.
Ultima modificare făcută de diasomie; 1st November 2010 la 22:55.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Ioi ca acum vad:
orientalmed.ro - reclame google? not profi
produse-acupunctura.ro - contact si pe site principal si pe blog?
Tot la contact: Indicat de trecut SC sau PFA.
Platitor sau nu de TVA? Si asta conteaza.
magnetoterapie si ventuze: ce legatura au cu acele?
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 1st November 2010 la 23:45.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Atentie la ce ti-a spus krumel... este cel mai important factor, interesul tau nu e sa fi primul pe google ci sa vinzi, iar de vandut vinzi oricum atata timp cat concurentii tai sunt mai putin la indemana pentru clienti decat tine - vezi prezentarile gpec 2010, erau chestii interesante acolo despre asta, eu nu pot pune linkuri inca...
Despre optimizare, la directoare atentie la cele care au pagina separata pentru fiecare link, fa descrieri multe, unice, si la acestea foloseste mereu alta descriere, altfel va fi considerat duplicate content.
Cumpara linkuri serioase, optimizeaza densitatea si headingurile in orice scrii(degeaba ai content daca google nu intelege despre ce e acesta), optional - cumpara un domeniu din nisa ta, mai puternic, si redirecteaza-l catre site-ul tau.
Pe prima pagina la orientalmed h1 ala e prea lung si are de 2 ori acelasi cuvant cheie in el, sparge-l in 2 headinguri, eventual h2, are mai putina importanta dar macar nu arata spammy.
Ah si tot pentru vizitatori... aranjeaza putin din css h1 ala ca ma dai afara de pe pagina cum intru, pune-l in loc de "Bine ati venit" ca oricum nu te ajuta la nimic, imparte contentul in asa fel incat sa scoti in evidenta lucrurile interesante pentru vizitator.
Gandeste ca el.. ce vezi tu prima oara cand intrii pe pagina? headingul ala huge care, de mare ce e, nici sa il citesti nu te lasa si un text inghesuit, multicolor, pe care ma chinui sa-l citesc doar daca ma intereseaza foarte tare pentru ca are si un tabel dubios care nu pare sa fie de acolo, fiind alb, si din care nu inteleg mare lucru la prima vedere ca iese in evidenta peste text si nu ma lasa sa-l citesc.
Textele cu: transport gratuit, tva si informatiile de contact pune-le in sidebar sa fie cu vizitatorul pe orice pagina...
Daca intr-o sectiune ai folosit la 3 puncte prima litera majuscula, pune si la al 4 lea(de ex. sidebar stang - informatii), daca folosesti background crem pentru informatii in sidebar, foloseste peste tot. Oamenii au o memorie vizuala fantastica, nu stiu cat citim totul pe o pagina, dar culorile si vizualul ne raman in minte, daca aplici o oferta pe prima pagina cu galben si verde, pastreaza oferta cu galben si verde pe toate paginile in care e valabila aceasta, chiar daca n-o voi citi, voi stii ca e valabila si acolo, si acolo, si acolo doar vazand culorile.
Momentan, pe langa optimizarea slaba si gresita pe alocuri, site-ul tau, cu respect, arata ca unul pe care se vind tigari electronice... adica spammy si deloc user friendly, lucreaza la asta...
Produse-acupunctura arata way better... dar mareste numele produselor pentru ca, vazand CE anume vinzi, ma va interesa pretul si il voi cauta, nu tre` sa fie rosu si mai mare decat numele produsului. "Adauga in cos" ar trebui sa fie sub descriere sau nu voi citi descrierea, mai repede ma faci sa cumpar afland ce face produsul respectiv decat bagandu-mi cosul pe gat, daca vreau sa cumpar, cosul are culoare distincta si il voi gasi cu siguranta si sub descrere.
Sper ca ti-am fost de ajutor, pentru mai multe detalii seo cauta in forum, vei gasi metodele de optimizare off-page de care ai nevoie si alte informatii care te vor ajuta sa ridici site-ul. In plus, ce ti-au spus cei de mai sus acopera o mare parte din ce ai de facut.
Cam asta a fost si impresia mea dar am zis sa nu descurajez omul de tot.
De regula link e pe tigari electronice, dar in site mai e o pagina dedicata pt tigari elecronice ca sa prinda accesorii, baterii, incarcatoare sau alte "colaterale" care nu prea au a face cu domeniul porincipal.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Marylina - multumesc pentru timpul acordat.O sa mai citesc postul tau pana scot tot din el.
1nesco -
reclame - o sa le scot ( ascultasem niste pareri cum ca google isi coteaza ceva mai bine siurile pe care are si adsense- oricum le-am lasat joos , sa nu fie vizibile)
produse-acupunctura.ro - o sa fie contact trecut si date persoa juridica. E utimul facut si cel mai slab cotat cu sub 2 vizitatori pe zi.De aceea e si cel mai putin dezvoltat si cu cele mai putine produse.
magnetoterapie si ventuze: ce legatura au cu acele? Are MARE legatura, medicii acupunctori le folosesc in paralel in cadrul unor sedinte de tratament.
IMI MENTIN INTREBAREA: Paginile din bizoo sau licitatii-electronice*ro sau clubafaceri*ro, cu produse, care sunt listate f bine pe diferite nise , sunt sustinute de autoritatea intregului domeniu ?
Ultima modificare făcută de diasomie; 2nd November 2010 la 00:33.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)