Iata cateva lucruri de care sa tii cont atunci cand vrei sa cuceresti o fata in stilul caracteristic adsense. Vezi atasamentul.
Iata cateva lucruri de care sa tii cont atunci cand vrei sa cuceresti o fata in stilul caracteristic adsense. Vezi atasamentul.
Si daca asta nu e reclama contextuala nu stiu care e.
"Marimea penisului 4-6 cm"clar o s-o dea gata. Daca blogul e al unui membru seopedia ar trebui sa nu mai fie membru pentru o perioada destul de lunga cu asemenea text spammy, incalcari de ToS si alte alea. In orice caz, dupa cum e scris sunt sigur ca nu autorul nu o sa cucereasca prea devreme o femeie, cel putin nu pentru urmatorii 10 ani.
nu am rezistat si am vrut sa vad tot articolul ca "am si eu nevoie sa invat" am trecut repede peste articol si am am ajuns la comentarii, am zis ca mor de ras, ce mai oameni gasesti si pe online-ul asta![]()
nu ne trimiti si noua link-ul? . poate mai sunt printre noi forumisti cu probleme in dragoste, ai ajuta multa lume![]()
Trebuie sa recunoasteti ca a fost bine gandita treaba![]()
http://vreaudetoate.ro/ asta este link-ul.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
E gindit chiar super![]()
Adsense nu baneaza pentru asa ceva ?
Strategie de marketing aici 100%. Dar presimt un ban rapid de la google
![]()
In cazul asta si la grupu-vesel.com e o ilegalitate: Meniu -> Google Ads + altele de acest gen ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)