Sa ne tii la curent cu evolutia![]()
Nu va uit, muncesc. In fiecare zi aloc cateva ore. Sunt multe de facut, cineva spunea de cateva sute de ore de lucru avand in vedere ca sunt 3 site-uri. Astept si eu schimbari in bine, oricum banuiesc ca nu se vad peste noapte.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
O INTREBARE NOUA:
inteleg ca una dintre modalitatile de a creste autoritatea in domeniu este si de a avea cat mai multe pagini cu articole. Fiind magazine siturile mele beneficiaza de bloguri cu teme legate de terapii.
Sa las aceste bloguri in subfolder sau in subdomeniu?
Sunt tentat sa construiesc blogurile in subfolder ca sa fie atribuite si sa ajute domeniul principal cu informatie noua.
Personal sunt lamurit cu diferentele dintre subfolder si subdomeniu si de faptul ca un subdomeniu este considerat ca un domeniu distinct. Multi pun bloguri pe subdomeniu insa am nevoie de cat mai multe pagini pentru domeniul principal. Asa mi-as justifica actiunea.
E corect asa?
Ok , multumesc, asa o sa le dezvolt in continuare.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Revin pe forum ( e greu cu timpul , importuri..) si marturisesc ca a dat roade cel putin pana acum tot ce ati sfatuit.
Am inscris in directoare, nu multe, catva constant.
Rezultate s-au vazut imediat dupa ce am facut pe situri bloguri si am scris o data la 2-3 zile cat un articol de specialitate.
Am avut si o colaborare foarte buna cu un forum de specialitate , numai medici, pe care am postat jumatati de articole de acupunctura cu trimitere apoi catre articolul meu de pe blogurile mele sau catre siturile mele. ..etc schimb de linkuri. Si eu le-am promovat cabinetele, forumul.
REZULTAT detin cu 3 situri primele 4 pozitii la cautarea care ma intereseza si inca si la altele secundare..
Am mai imbunatatit lookul siturilor.
Continui munca in domeniu . Multumesc pentru sfaturi. am mai capatat curaj.
Super. Stai cu ochii pe gpec.ro unde la o taxa de vreo 100 E, mai primesti oarece pareri de la oameni cu experienta. Ca sa nu mai zic de vizibilitate...
Daca bugetul iti permite, in masura in care chiar tii la site, vezi teste securitate site.
Dupa ce ai lucrat atat, parca e pacat sa te trezesti cu magazinele picate.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Felicitari, si mult suces in continuare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Multumesc,
M-am lamurit ca autoritatea intr-un domeniu este data SI de numarul de pagini relevante in domeniu, ale sitului. In general pe un magazin online este greu sa ai zeci de articole de specialitate, ca nu poti tapeta magazinul si produsele cu articole.. Solutia blogului in subdomeniu, cel putin mie, mi-a asiguat un site mai stufos, cu articole relevante. Evident asta nu scuteste de avut grija de celelalte actiuni SEO, unele mai importante, cum ar fi crearea de backlinkuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)