sfatul meu sa nu depasesti 15-20 de directoare pe saptamana
sfatul meu sa nu depasesti 15-20 de directoare pe saptamana
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ma omori
Directoarele poa sa astepte.
Propagarea corectiilor seo recomandate... nu![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1nesco - directoarele au avut alocate astazi un timp T.
In restul zilei, inclusiv acum, imi omor ochii si creierul pe un plan de actiune si pe lucrul pe situri. Nu neglijez nimic, iau in considerare TOT ce ati remaract sau criticat.
As vrea la anu' sa ne intalnim la GPEC![]()
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
lovelife,
nu inteleg care este cazul in care "google le va ingnora pe majoritatea" (linkurilor)
google are diversi algoritmi prin care incearca sa afla daca link-urile spre site-ul tau sunt naturale sau artificiale (spam), un primn semn ca un link nu este natural este ca se introduc multe intr-un timp scurt, daca acest numar de link-uri noi se mentin intr-un ritm constant nu este o problema, google considera ca asta e site-ul tau si atrage link-uri noi, in cazul link-urilor suspecte catre site-ul tau google are doua alternative, ignora acele link-uri (tu nu ai cum sa controlezi acele link-uri) sau in cazul mai nefericit in care este un spam flagrant te poate penaliza.
Poate primesc si eu ceva ajutor pentru subiectul de aici Ajutor in optimizare site
Ultima modificare făcută de lovelife; 3rd November 2010 la 09:56.
Trebuie sa ai grija unde inscrii site-ul pentru ca:
a) daca directorul este penalizat nu te ajuta site-ul inscris acolo;
b) daca da link nofollow si nu te prinzi iarasi nu te ajuta cu nimic;
c) daca incearca sa te pacaleasca printr-un redirect (am vazut cazuri cu 302 de-a dreptul nesimtite) iarasi inscrii degeaba;
d) daca nu te lasa sa iti pui anchor textul dorit nu te ajuta foarte mult acel link;
e) daca inscrii intr-o categorie care nu e nici macar indexata, datorita unei proaste arhitecturi a site-ului, iarasi efortul a fost in zadar.
Pana la urma este o problema de cantitate vs. calitate, iar intrebarea este: ma ajuta sau nu sa inscriu site-ul in acel director?
ce indicii pot avea pentru a sti daca un director este penalizat?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)