2nd November 2010, 08:44
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
diasomie
IMI MENTIN INTREBAREA: Paginile din bizoo sau licitatii-electronice*ro sau clubafaceri*ro, cu produse, care sunt listate f bine pe diferite nise , sunt sustinute de autoritatea intregului domeniu ?
Tu de ce crezi ca site-urile astea ies la toate cautarile unde nu e concurenta? Nisele sint acoperite de spam. De ce de spam? Ptr ca ele nu ofera nimic util, nu au depus un efort ptr a ajuta clientii si in general sint pline de reclame.
Nisele care trebuiesc acoperite de continut bun au nevoie de IBL-uri si continut. Efortul nu e mare, trebuie doar facut cu cap.

Postat în original de
diasomie
Cat e gluma sau serios, m-ati facut de cacao, dar am acceptat de la inceput ca asa o sa fie, in speranta ca voi fi indrumat in directia corecta.
Atunci cand ceri un review ajungi sa iti dai seama daca ai facut ceva bun sau nu. Oamenii ofera feedback, mura-n gura sau pe ocolite, dar ar trebui sa il folosesti si sa il apreciezi. (nu zic ca nu faci asta) Feedback-ul oferit e bun, cu ocazia asta am descoperit potential printre membrii Seopedia.
Felicitari Marylina pentru feedback si implicare. La fel si restul.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.