Rezultate 1 la 10 din 78

Subiect: Rog sfaturi (pierd teren in fata concurentei)

Afișare hibrid

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Marylina - multumesc pentru timpul acordat.O sa mai citesc postul tau pana scot tot din el.
    1nesco -
    reclame - o sa le scot ( ascultasem niste pareri cum ca google isi coteaza ceva mai bine siurile pe care are si adsense- oricum le-am lasat joos , sa nu fie vizibile)
    produse-acupunctura.ro - o sa fie contact trecut si date persoa juridica. E utimul facut si cel mai slab cotat cu sub 2 vizitatori pe zi.De aceea e si cel mai putin dezvoltat si cu cele mai putine produse.
    magnetoterapie si ventuze: ce legatura au cu acele? Are MARE legatura, medicii acupunctori le folosesc in paralel in cadrul unor sedinte de tratament.

IMI MENTIN INTREBAREA: Paginile din bizoo sau licitatii-electronice*ro sau clubafaceri*ro, cu produse, care sunt listate f bine pe diferite nise , sunt sustinute de autoritatea intregului domeniu ?
    Ultima modificare făcută de diasomie; 2nd November 2010 la 00:33.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    magnetoterapie si ventuze: ce legatura au cu acele? Are MARE legatura, medicii acupunctori le folosesc in paralel in cadrul unor sedinte de tratament.
    Ba nu in forma asta.
    Era ok daca era un site de terapii naturiste unde aveai terapie cu ace si terapie cu ventuze.
    In actuala forma, ventuzele nu sunt subcategorie corecta la ace. Gandeste-te la breadcrumb putin mai mult.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 2nd November 2010 la 08:44. Motiv: am adaugat un ] la citat.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu a zis nimeni sa parastesti platforma, pentru ca nu o cunosc si nu stiu ce functionalitati are.
    As incepe cu regandirea site-ului, structura link-uri, design si amplasare cos, buton adauga in cos., text produse, design general site.
    Link-urile din directoare daca stii sa le folosesti intelept te pot ajuta foarte mult
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    IMI MENTIN INTREBAREA: Paginile din bizoo sau licitatii-electronice*ro sau clubafaceri*ro, cu produse, care sunt listate f bine pe diferite nise , sunt sustinute de autoritatea intregului domeniu ?
    Tu de ce crezi ca site-urile astea ies la toate cautarile unde nu e concurenta? Nisele sint acoperite de spam. De ce de spam? Ptr ca ele nu ofera nimic util, nu au depus un efort ptr a ajuta clientii si in general sint pline de reclame.

Nisele care trebuiesc acoperite de continut bun au nevoie de IBL-uri si continut. Efortul nu e mare, trebuie doar facut cu cap.

Citat Postat în original de diasomie
    Cat e gluma sau serios, m-ati facut de cacao, dar am acceptat de la inceput ca asa o sa fie, in speranta ca voi fi indrumat in directia corecta.
    Atunci cand ceri un review ajungi sa iti dai seama daca ai facut ceva bun sau nu. Oamenii ofera feedback, mura-n gura sau pe ocolite, dar ar trebui sa il folosesti si sa il apreciezi. (nu zic ca nu faci asta) Feedback-ul oferit e bun, cu ocazia asta am descoperit potential printre membrii Seopedia.

Felicitari Marylina pentru feedback si implicare. La fel si restul.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pentru a cuceri o fata, adsense style
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 10th August 2009, 01:06
  2. Pierd PR4
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th May 2009, 10:19
  3. Furt pe fata
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 12th February 2009, 16:36
  4. Yahoo Da Teapa! Furaciune Pe Fata!
    De inscaun în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th July 2008, 23:50
  5. schimbare la fata!
    De metrix1977 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th February 2007, 15:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.