Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: problema indexare site google

DKD
    DKD este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit problema indexare site google

Buna ziua

Am o problema cu indexarea unui site flash pe google.A fost indexat timp de 3-4 ani foarte bine ,prima pozitie pentru rulouri de gazon si acum 1 saptamana a picat din absolut toate cautarile.
    Site-ul este rulouridegazon.ro ,iar la cautarea numelui pe google imi vede file-ul .swf care nu are nici un titlu,meta,etc ...

Stiu ca este flash si ca nu se indexeaza foarte bine,insa mai am 2 site-uri facute tot in flash pe aceeasi nisa si acelea nu au nici o problema,suntem ambele pe prima pagina.

As dori sa stiu cum as putea sa scot din cautare acel file la google si sa vada titlul .

Pr-ul este 2 in conditiile in care rulouridegazon.com care este tot un site de-al meu are 0 si este tot in flash.

Multumesc pentru ajutor !

aligaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd September 2006
    Posturi
    92
    Putere Rep
    34

Implicit

google -> site:rulouridegazon.ro
    Verifica la fiecare link "In cache" si vei fi alertat de virusi (in special pe blog). Cred ca esti putin penalizat pentru aceasta problema.

Verifica si in GWT la diagnosticare -> programe malware. S-ar putea sa fii anuntat acolo de acest aspect.
    Ultima modificare făcută de aligaby; 29th January 2011 la 22:09.

nekyian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit Problema in Google la indexarea unor pagini continand iframes! Cunoasteti solutii?

Salut,

Ma ocup de ceva vreme de optimizarea site-ului de turism ciambient (.ro) si dupa ce l-am inscris in directoare, am facut cateva link exchange-uri si am publicat multe comentarii pe bloguri si pe cateva portaluri de turism am ajuns la PR3, 140 de domenii linkeaza catre mine, 4,623 de linkuri.

Din pacate site-ul e o combiantie intre Joomla si un CMS de turism dezvoltat custom. Practic ofertele de turism sunt introduse in CMS-ul vechi si paginile de continut injectate in joomla sub forma de iframes cu ajutorul modulului Jwrapper. A fost dezvoltat un site complet nou, ca sa scapam de iframes, si va fi lansat luna viitoare, dar pana atunci as vrea sa va prezint o situatie cel putin curioasa cu indexarea paginilor care contin iframes, in speranta ca poate cineva va identifica motivul pentru care unele se indexeaza complet iar altele nu. Nu sper neaparat sa primesc o alta solutie decat redesign-ul site-ului fara iframes, dar mi sa parut foarte interesant cand am descoperit ca unele pagini se indexeaza complet, google introducand si continutul din iframe, si vrea sa aud parerile voastre.

Site-ul are cateva pagini statice, dintre care una spre exemplu contine prefixele judetelelor. ciambient (.ro)/utile/prefixele-judetelor Aceasta pagina isi trage partea de continut, tabelul cu prefixe dintr-un php din cms-ul vechi, printr-un iframe.
    Torusi, daca efectuati o cautare pe google.ro pentru "site:ciambient.ro Dambovita" veti vedea ca google a indexat la adresa de mai sus si continutul iframe-ului si il intoarce in descrierea rezultatului.
    Paginile de oferte ale site-ului urmeaza acelasi tipar, pagini de joomla cu toata partea de content un iframe de pe acelasi domeniu, din alt director. Sa luam ca exemplu prima pagina. Daca iau un cuvant de pe pagina, din iframe si efectuez aceeasi cautare ca in primul caz, "site:ciambient.ro 1 Mai 2011", nu voi primi ca rezultat decat pagina din CMS, si nu pagina de Joomla.
    Poate cineva sa imi spuna cum de in primul caz se indexeaza la adresa de Joomla text-ul din iframe iar in cazul al doilea nu?
    Eu am vazut ca fiind una din diferente faptul ca in primul caz iframe-ul pointa la un .html iar in cazurile celelalte pointa la un director. Am facut o modificare in .htaccess si acum iframe-ul cu oferte de pe prima pagina pointeaza la un .html. Site-ul a fost reindexat de google dar nu sa schimbat nimic.
    Astept sugestii si idei. Sper ca v-am trezit interesul.

PS: imi cer scuze daca am postat aiurea in acest topic, dar am devenit membru abia azi si vad ca nu pot crea topic nou. Nu ma lasa sa postez nici link-uri asa ca le-am modificat, punand .ro in paranteza.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema de indexare google
    De d_alinus2004 în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th November 2009, 10:12
  2. problema de indexare?
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th July 2009, 14:54
  3. Problema indexare
    De Reaper în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th September 2007, 18:16
  4. Problema la indexare site pe google :(
    De hogash în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th September 2007, 14:35
  5. Probleme indexare site in google
    De vali88 în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th February 2007, 17:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.