Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
IoiPrea multi romani la Microsoft?
![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ziceam si pe Twitter, mie mi se pare un pic exagerat... bine, mesajul e propagat deja ..dar nu mai conteaza.
Faptul ca la unele rezultate returnezi Wikipedia sau alte site-uri relevante, branduri sau mai stiu eu ce.. nu inseamna ca ai copiat indexul. E vorba de relevanta nu de copie.
Asta nu inseamna ca Bing incearca tot felul de smecherii...dar asta e cam subtire si trasa de par.
Parerea mea.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Intr-adevar, faptul ca la unele rezultate returnezi Wikipedia sau alte site-uri relevante, nu dovedeste mare lucru. Dar experimentele facute de Google imi dau insa de gandit.
Nu cred ca Bing copiaza identic rezultatele Google pentru anumite query-uri. Pot insa sa presupun ca Bing ar putea tine cont de rezultatele intoarse de Google pentru aceste query-uri, si sa le foloseasca, alaturi de multi alti factori pentru a-si genera propriile rezultate. Insa folosind metoda asta, s-ar putea ajunge la cazul foarte specific (pe care Google se pare ca l-a demonstrat) cand in lipsa de alti factori care ar putea fi luati in calcul, Bing foloseste doar rezultatele de la Google.
(@AdrianFlucus)
hmmm pai teoretic asta e bine pentru noi. Daca reusim optimizarea unui site pe Google implicit va fi optimizat si pentru Bing. Teoretic traficul ar trebui sa creasca. Asa ca eu le urez sa se faca cat mai mult de ras in continuareSi cand te gandesti ca yahoo a refuzat oferta de 45 de miliarde de dolari sa ajunga aici
![]()
Adrian, ar trebui vazut daca la unele rezultate identice nu ar trebui luat in considerare faptul ca site-urile sint relevante ptr acele cautari. Ma indoiesc ca Bing nu stie care sint cele mai relevante de pe piata si nu tine cont de asta.
Nu poate exista o alta relevanta intre un cuvant cheie si un site decat daca algoritmul e diferit. Mai mult ca sigur in cazul asta algoritmul nu mai conteaza si faptul ca site-urile sint relevante ptr acele cautari a primat. De aici si "furtul"..
Un alt lucru de indoiala e acela ca Bing s-ar cobora la asa ceva... in schimb vad ca Google a si profitat de lucrul asta.
RoManiac, teoretic ar fi bine daca si Bing ar conta.![]()
Eu zic ca ce e bine pentru noi, ca oameni care fac, se pricep la, sau au ca hobby SEO, e ca utilizatorii normali care fac cautari pe orice motor de cautare sa aiba parte de rezultate relevante si de calitate. Iar atunci cand concurenta autentica dispare si este inlocuita de plagiat, nu putem decat sa fim ingrijorati stiind ca lipsa ei implica si lipsa motivatiei pentru inovatie si perfectionare.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Krumel, nu vorbim aici de cautari generice care seamana intre ele. Sigur ca ne asteptam la relevanta de la toate motoarele de cautare. Tocmai asta cred ca au vrut sa excluda si cei de la Google atunci cand au facut experimente cu query-uri care intorceau rezultate total nerelevante...care mai tarziu apareau si pe Bing. Mie mi se par foarte clare si ilustrative rezultatele experimentelor.
In romania nu conteaza absolut deloc dar daca intr-adevar Bing detine 14% din piata , pe international ai putea face rost de ceva clickuri dintr-un loc de unde nu te-ai fi asteptat. Calul de dar nu se cauta la dinti ( parca asa era proverbul) O sa-i spun Bing Marinimosul
@Zorrocaesar sa nu fim acum mai catolici decat Papa de la Roma.
Ca proprietar de situri si optimizator putin imi pasa ca bing se face de ras atata timp cat traficul lui , ala mic , ma ajuta intr-o oarecare masura. Ca vizitator insa probabil nu voi intra pe acolo decat sa-mi verific siturile.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 2nd February 2011 la 11:22.
Adrian, niste cautari inventate ar ti fost cred mai clare. Atata timp cat ptr un cuvant cheie exista rezultate, posibilitatea de a returna acelasi rezultat e mare ..mai ales ca acea cautare e unica, nu are multe cautari si/sau pagini returnate.
Nu neg ceea ce spune Google, doar ca ar fi putut dovedi mai clar "furtul". Asa mi se pare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)